• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Putin'den dikkat çeken Türkiye önerisi!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın G7'ye dönme gündemiyle alakalı olarak içerisinde Türkiye, Hindistan ve Çin'in de yer alacağı G7'ye benzer daha geniş bir grup kurulabileceğini belirtti.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ke-mal

Bizimkiler önce AB ye bi sorsun.
  • 7 Yıl Önce

Sert

CHP şimdi ne işimiz var g7 de der. Hiçbirşey bunları memnun edemez
  • 7 Yıl Önce

Ayh8n ERG8N8Z EWET

Yeni ekonomik olusumlar kaliplasmis ekonomik modelin dolar ayagini bitirse yeni cagdas dunyanin temeleri atilarak ABD hegemonyasinin sonu gelir. Dunya nefes alir. Kuresel limitler tekelesmez Yeni para birimi somut degerler yaratarak bu degerleri sosya ekonomik ve kulturel bazda yerine oturtur.dolara bagli entegrasyonun milli degerler uzerinden calma olan salinimini kulturel ve ahlaki boyutunu da bitire bilir ve kendi ekonomik milli kimligimizle bolgemizde devlese biliriz. Ekonomik bazda ilk bes.bize bolgenin,islam ulkelerinin liderligini getirmekle kalmaz.Teknolji ureten,ihrac eden ulke konumuna getirir.Bilisim ve Harp sanayinde kendi milli kotlarimizla yaratacagimiz yazilim ve donanima dayali milli teknolojilerle insanimizin ve ulkemizin ufkunu gelistirebilir ,bagimsizligimiza goz dikenleri tesebus edecekleri niyetlerini ve emellerini iyi dusunmelerini sorgulamalarini saglar bolgemizde ve dunyada insanlari kucaklayarak buyuk devlet olmanin onuruyla barisi saglariz.
  • 7 Yıl Önce

ramazan bozkurt

ben akit gazetsinin okuyucuyum doğru haber burada bulabilirim başka yerden güvenim yoktur selamlar
  • 7 Yıl Önce

ismail

Putin oyle bir sey soylemedi! Turkiye demedi! cin ve hindistan dedi. yalan haber yapmayin. ayrica rusya su 57 leri de satmiyormus. oyle diyor sputnik! israrla su 35 alin diyor ruslar. o vakit ikisini de almaya luzum yok. butun parayi Tf x mmu ya aktarmak en hayirlisi.
  • 7 Yıl Önce

Abdullah Murat

Müslüman için islam birliğinden başka çıkar yol yoktur Ebedi ahiretini kaybetmek vardır Bunun yerine dünyada biraz sıkıntı çekersin ama ahiretin aydınlık olur. Hristiyan ve yahudileri dost edinen onlardandır Kurana göre onlar savaşılmakla emrolunan şeytanın dostlarıdır Bu ilahi düşmanlık dünya için bizzatihi imtihan olarak koyulmuştur Onlar müşriktir Pisliktir Domuzda pisliktir Ama bunlar daha pis ve tehlikelidir Çünkü dost edinmiş olursan Alah yolunda mücadeleden geri durursan Sende müşrik olursun Müslümanın dostluğu düşmanlığı Allah içindir Allahın kuralları vardır Bu kuralların bazıları çok ciddi sonuçlar doğuru Anlamazsın Bugün tüm kafirler anlamıyor cennete gittiklerini yada gidebileceklerini zannediyorlar Nasıl aldanıyorlar ve kalpleri bazılarının mühürlü . Uzaklaş Cinayet işleyenin hükmü ebedi cehennemlik olmak birde lanetlenmektir. Bu müslümanım zannedebilir namazda kılabilir ama bu hükmü değiştiremez Allah şirki affetmeyeceğini bildirmiştir Dinden çıkarsın anlamazsın Allahın kafir dediği artık müslüman değildir Allahın hükümleriyle hükmetmeyenler yasa çıkarmayan adaleti sağlamayan dostu düşmanı bu şekilde tanımlamaynlar kafirlerdir. Tüm bu işler hüküm işidir yasa işidir İslam adaletin ta kendisidir Kuran hüküm kitabıdır Allah adaletin sahibidir Kul ancak onun hükümlerince kara verebilir Allah onlar müşrik şeytanın dostu onlarla savaşın diye emrederken sen işbirliğine girerer onların meclis kararlarına uymayı taahhüd edersen hem hain hemde boyun eğmiş olursun Gerçek sancak bayrak Allahın hükümlerinin hakim kılınmışlığıdır Allahın hükümlerini istemeyen o hükümlere teslim olmuş anlamındaki müslüman bile değildir.
  • 7 Yıl Önce

hizipsavar

geç bile kaldınız. kim ne derse desin her şeyden önce ülke çıkarları gelir. bu ülkelerin ortak çıkarı bu yada amerika köpeği olmak. buna ilerde japonya bile katılabilir.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23