• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'dan Davutoğlu'na: Söyleyecekleri ne varsa söylesinler

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Sakarya'da yaptığı konuşmaya ilişkin "Biz bunları geçmişte yaşadık. Bizim partimizden grup kuracak şekilde ayrılıp sonradan eshamesi okunmayanlar çıktı. Lafla herhangi bir tehdit olmaz. Bu arkadaşlar söyleyecekleri ne varsa söylesinler. " dedi.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Leyla

Reis hiç birine cevap verme verirsen klasin rencide olur boş boş türübunlere havlasınlar dursunlar zaten bu davitte dul karı bulasikligi var vır vır örtsün dursun arada bir önüne kemik kırıntısı da atıver o zaman havlaması da kesilir .O zamanda ulur onun için önünü boş kemiksiz bırakma ince ince havlaması için kırıntıları küçük küçük at ki önü boş kalmasin.simdi bunların zaten bir kulağı feto da olacak .turkiyedeki
  • 7 Yıl Önce

Genç

Danışıklı kavga. Itibar etmemek lazım. Reis bir daha secilemeyecegini biliyor. Ak parti icinden kopan birilerinin şimdilik muhalef görüntü ile oy toplamaları muhtemel lakin madem bu yeni oluşum bir iş yapacaktı ellerinde imkan ve mevki vardı yapsalardi ya. Reis sonrasi ak parti bitmiştir ak partiden kopanlarla da iş yapılmaz. Yeni bir gençlik ruhu lazım.
  • 7 Yıl Önce

akif odabas

erdoganin atamasi sayesinde basbakan olan ahmet dalkavukoglu havalarda , sanki secim olsa 1.parti olacak. avucunu yala amerikan usagi seni….
  • 7 Yıl Önce

Serçe

Birbirlerine düştüler Allah şaşırtcakya başladı komedi :)
  • 7 Yıl Önce

3. Cihan Harbi Senaryoları.

Milletin adamı Davutoğlu, kılıçları çekti. Tüm muhalefet birleşip Davutoğlu'nun karşısına İmamoğlu'nu dikmelidir. En yüksek şansı görünen İmamoğlu'dur.. Milletin adamı Davutoğlu, AKP, MHP, CHP, IP, HDP ve diğer yavru muhalefetleri sandığa gömmek için harekete geçmiştir. Davutoğlu'na karşı tek tek başedemezler. Davutoğlu'na karşı müttefik Alternatifler: 1- Davutoğlu-Gül/Babacan Kapışması, 2- Davutoğlu- Kılıçdaroğlu Kapışması, 3- Davutoğlu -İmamoğlu Kapışması, 4- Davutoğlu- Damat Kapışması, 5- Davutoğlu -Bahçeli Kapışması, 6 - Davutoğlu -Akşener Kapışması, 7- Davutoğlu-Karamollaoğlu Kapışması, 8- Davutoğlu -Destici Kapışması, 9- Davutoğlu - Demirtaş Kapışması, 10- Davutoğlu - Perinçek Kapışması. Hiçbirinin Davutoğlu'nun karşısında şansı yok. Skor Davutoğlu %60-70, Rakibi %30-40. Ne yapsalar boş. Bu saatten sonra Davutoğlu'nu durduramazlar.
  • 7 Yıl Önce

FETÖ'CÜ BUNLAR FETÖ CÜ

Sayın başkan, halâ İYİ NİYETLE " BU ARKADAŞLAR" diyorsunuz! Bu kadar yumuşak başlı olmayın. BU ZATLAR, 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ BAŞARIYA ULAŞSAYDI! BU ZATLAR F GÜLEN'İN HANGİ MAKAMLARINA GELİRDİ ? BİR DÜŞÜNÜN! VALLAHİ ONLAR SİZE ACIMAZDI.
  • 7 Yıl Önce

Bozo

İste reisin resti helal
  • 7 Yıl Önce

Hakikatbin

Adam ( tayyip erdoğan) yedi düvelin üstesinden gelmiş, iki tane zibidi çıkmış şantaj yapıyo. Bu saatten sonra nedeseniz bişey tutturamazsınız. Söylücek adam söyler.pazarlık ,şantaj yapmaz. Haydiii ikileeee
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23