• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

F-35 mi yoksa Su-57 mi? İşte öne çıkan özellikleri

Türkiye'nin ABD ile yaşadığı F-35 krizi dünya kamuoyunda yankı bulurken; Amerikan F-35 mi, Su-57 mi daha güçlü araştırmalarını da beraberinde getirdi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

KEMALİST(DİRENİŞ)

BOŞA KONUŞMAYA GEREK YOK GÖREV UÇAĞI F-35 180 METREDEN RAKİP UÇAĞI FARKEDİYOR DİĞER DÜNYADAKİ AVCI UÇAKLAR 35 METREYE YAKLAŞINCA ANCA RAKİBİNİN İZLENİMİ RD EKRANINI DÜŞÜYOR .BU ŞU DEMEK F-35 DİĞER UÇAKLARLA UĞRAŞMIYOR BİLE ONUN OLDUĞU BÖLGEDE SEN DÜŞMÜŞ OLUYORSUN DAHA ONA VARANA KADAR FARKEDENE KADAR .TAMAM KARDEŞİM !KARŞILAŞTIR RUSYA'NIN SİTESİNE BAK ŞİRKET UÇAK ÖZELLİKLERİNE BAK GERÇEKLER ORADA , ABD'NİN SİTESİNE GİR ÖZELLİKLERİNE BAK F,35 İÇİN BEYİNSİZ OLMASI LAZIM ADAMIN .BİRİ GÖREV UÇAĞI ÖBÜRKÜ AVCI UÇAĞI, BİZİM AVCI UÇAĞIMIZ VAR ZATEN,RUS UÇAKLARINI KAÇ KEZ 1970 BUYANA VURDUK AMERİKAN UÇAKLARIYLA BAK TARİHİNE OKU GÖZÜNÜ YOK LAK LAK EDECEĞİNE,BİZ DÜNYADA TEK OLAN F-35 MODELİNİNİ İSTİYORUZ .VE AYNI ZAMANDA MİLYARLARCA DOLAR ÜLKEYE GİRECEK,YAHUDİ GAZETELERİNE BAKIN TÜRKİYE'YE F-35 VERİLMEMESİN PROPAGANDASI ONLAR YAPMAKTA VE BAZI RUS YADA TÜRKİYE'YE SIZMIŞ AJANLAR İSTEMİYOR F-35 TÜRKİYEY GİRMESİN DİYE DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ BOMBALAMA ,GÖZETLEME VE S/400 GİBİ HEDEF UNSURLARI KALDIRAN BİR UÇAK BUNUN VERİLMEMESİNİ İSTEYEN ÜLKELER:İSRAİL,RUSYA ,YUNANİSTANDIR. AYRICA BİZ BU UÇAKLARA ABD 'YE NİSPET OLSUN HESABI YAPIYORUZ AMA ZATEN F-35'LER ANLAŞMALI NEYSE YAZMAK İSTEMİYORUM...BOŞA ZAMAN ANLAMAYANA..
  • 5 Yıl Önce

Ali Şükrü Karaalioğlu

İki uçata bir birinde farklı amaçlar için üretilen uçaklar Biri Amerikan saldırı planlarına uygun F35 Görünmeden Düşman sahasına girip hedefleri yok etmek için yapılan bombardıman ağırlıklı bir uçak Diğeri Rusların biz her şeyi görürüz ve geleni vururuz planına uygun avcı ağırlıklı bir uçak. burda ki konu bizim neye ihtiyacımız var?
  • 5 Yıl Önce

ismail

ayhan kardes sen bilgilerini bastan asagi bir gozden gecir:) millet kardes, tcg anadolu icin F 35 B ler lazim diyorsun ama coniler satmiyor kardes! Yaptigi cirleflikleri goruyorsunuz iste yahudi uşaklarının! Ve fakat takma kafana, yakinda F 35 B nin, stovl yani dikey inis kalkis yapma tekeli sona erecek dünyada insa Allah! Yani yeni bir ucak geliyor!!! ustelik F 35 B ye bin basacak ozellikte! yahudiler ve coniler kiskancliktan parmakarini isiracaklar:) Sabret. ondan alırız tcg anadoluya, hatta tcg trakya ya! hayr olur insa Allah.
  • 5 Yıl Önce

Ayhan sırma

İyi de f 35 hazır uçan bir platform seri üretimi var su 57 ise bildiğim kadarıyla(yanlışım varsa düzeltin) seri üretim için daha 5 yıldan fazla süre varmış
  • 5 Yıl Önce

millet

Burada bizim olnazsa olmazımız dikey iniş kalkıştır . Sebebi yapılan uçak gemimizin pistinin yetersizliğidir Eğer bu problem çözülürse SU 57 ler daha avantajlı
  • 5 Yıl Önce

Murat

Amerikanın bize yönelik bütün işleri, oyalama politikası.
  • 5 Yıl Önce

Tr.

Su-57'ler F-35'leri egzosunun ...ğu ile boğar,anahtarını alır Mayk....
  • 5 Yıl Önce

Ismail

Su 57 her acidan, F 35 ten üstün bir hava platformu! F 35'in B modelinin stovl ozelligi dışında, baska hicbir acidan Su 57 den daha iyi bir tarafi yok! Bilakis stealth bir kartal olan Su 57 nin yaninda F 35 stealth bir ordekten baska hicbir sey degil! Ustelik icinde virus olup sahibi ABD ye surekli haber ucuran bir ördek:) Bu gercegi conilerde biliyor! Onlarin gücüne giden iki sey var bu olayda, biri Tr nin emir eri gibi bunlarin her sözünü emir telakki edip artik dinlememesi, digeri de Ruslarin conilerden daha iyi ve kaliteli silah sistemleri de uretebilecegi gercegi!Ancak bizim coniler kendilerinin bir numara olduklarını zannediyor ve herkese de zorla bu zanni kabul ettirme derdindeler gucleri yetse:))) Yahudiye kayitsiz sartsiz usak olmak conileri yordu! psikolojik acidan dagitti kefereler:))))))
  • 5 Yıl Önce

Tr.

Kuşkusuz Su-57'yi tek geçerim.F-22 raptordan bile iyi olduğunu söylüyorum.Lakin Ruslar tüm donanımlı olandan verirmi,sanmam!...Kaldı ki İngiltere,Çin,Almanya ve USA 6.nesil çalışmalarına başladı.
  • 5 Yıl Önce

vatansever

tabi ki su 57..
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23