• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emine Bulut'un şikayetini neden geri aldığı ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Fedai Varan tarafından hunharca katledilen Emine Bulut'un 2014 yılında Varan'a açtığı 'Hakaret' ve 'tehdit' davasından “Kızımın babası, işsiz kalmasın” diyerek vazgeçtiği öğrenildi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

cinayet suçtur

kişi kamu kurumunda özel güvenlik. 4/C olmuş mu? Savcılık Belgesi' nin dışında Kolluk kuvvetlerinden de GBT araştırması yapılır. Bu araştırma, tüm çalışanlar için 6 ayda bir tekrarlanır. Cinayeti ne sebeple işlediğini bulmak sayın savcılığın görevidir.Soruşturmada gizlilik kararı olmamalıdır.
  • 7 Yıl Önce

cinayet kötüdür

mke silah fabrikasında özel güvenlikçi, silahlı silahsız bilen yok. ciddi güvenlik soruşturmaları. uyuşturucu ve alkol kullanacak ve bu bilinecek orada görev yapacak, akrabaları ufaktan twitter da gözükmeye başladı. soruşturmada gizlilik kararı olmamalıdır. cinayetin gerçek sebebi ortaya çıkmalıdır.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23