• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Süleyman Soylu’dan Emine Bulut açıklaması!

Basına açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut'un cinayetten önce polisten herhangi bir koruma talebinde bulunmadığını bildirdi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yıldız yıldız

Koruma talebinde bulunan kadınlar öldürülmüyor mu. Türkiye de sistem ve bürokrasi şu şekilde işliyor. Önce kavga başlasın yaralanmalar ve ölümler olsun ondan sonra kolluk kuvvetleri devreye girsin. Yargı en ağır şekilde cezalandırsın emirleri ve kampanyaları başlatılır. Ben ne yapayım öldükten sonra veya ağır yaralandıktan veya uzvun biri kayıp olduktan sonra en ağır cezayı. Bana hayatı veya uzvumu geri verilecek mi. Türkiye de bürokrasi, yargı ve adelet çökmüş durumda. Bu da hükümetin tıngırında değil.Nereye gitti süresiz nafaka zulmü. Neden kanun çıkmıyor. Hükümetin gücü mü yetmiyor. Ne de olsa kendi yakınlarınız böyle bir zulmü görmez . Görse de hemen müdahale edilir. Her ay 3 5 kadın öldürülüyor veya cinayet işleniyor. İdam yok. Batsın avrupa sevdanız.İyi parti de destek vereceğini söylüyor. Hadi çıkarın idam yasasını. Kimi kandırıyorsunuz. Avrupadan veya azgın laiklerden çekinirsiniz değil mi. Allah tan korkun Allah tan. Reisin bir emri ile bu meclisten geçer.veya halka sorun bakalım idam gelsin mi diye.Sonucu görün bir. Kesinlikle katilin sonu idam olmalıdır cumhuriyet meydanlarında.
  • 7 Yıl Önce

ihsan

peki ölenin hiçmi suzçu yok
  • 7 Yıl Önce

Mülayim

Habertürk kanalındaki Didem Arslan Yılmaz son zamanlarda kudurdu. Özellikle kılıçdaroğlu çubuk'ta yumruk yediği günden beri olayları öyle kaşıyor ki yaptığı tartışma programlarında, dün de kadınları toplamış zannedersin dünyada sadece kadınlar yaşıyor, olayları aşırı köpürtmeye başladı. Dikkat etmek lazım o kadına. Diyanetin açıklamasını art niyetli olarak çarpıtıyor. (çocuklara, kadınlara şiddet hiçbir şekilde tasvip edilemez)
  • 7 Yıl Önce

Rasim DUMAN

Icisleri Bakanimiz'dan da, Polisimiz'den de memnunuz. Cenab-i ALLAH (C.C.) onlardan razi olsun. Ellerindeki mahdut selahiyetler ( kisitli yetkiler )'e ragmen yine de vazifelerini en iyi sekilde ve buyuk feragat ve fedakarlik ve cesaret ve gayretle yapiyorlar. Ben bunun sahidiyim. Kimse Polisimize camur atmasin, "yigit'in hakkini" yemesin. Bu cinayetlerin "temel sebebi", Milletimizin "kiymet hukumlerinin" 1923 LOZAN Antlasmasi'ndan sonra yapilan "Devrimler" ile ifsad, tagyir ve hatta "iptal" edilmesidir. Yani bugun karsimizda "sivrisinek ureten bataklik" ta o zamanlar meydana getirilmistir. Bugunku "facialardan", iste o "muasir Bati medeniyyeti" ( !!! ) iddialari ile, Millerimizin ictimai genetigi ile oynayanlar mes'uldur.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23