• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’den konferans açıklaması! 'Onları 'terör örgütü' olarak görüyoruz'

CHP'nin Suriye'de çözüm için Türkiye'de yapılacak olan konferansa terör örgütü PYD'nin dışında ÖSO'nun da çağrılmayacağını duyurdu.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

uyan tc

zaten orta doğudaki olayların baş çıbanı ısrael vede yahudistan abd yi yöneten yahudilerdir. gerek daeş -pkk -pyd-dhkpc - fatöş vesaire terör örgütleri bunların besleyip tc nin vede orta doğunun başına bela ettikleri piçleridir. kahrolsun pislik yahudiler ısrael vede sömürge piçi abd. tc içindeki hıristiyan bilhassa yahudileri çok sıkı denetleyin. chpkk parti değil tc nin içine yahudiler tarafından yerleştirilmiş yahudilerin truva atıdır. chpkk hıristiyanların kurduğu bilhassa yönetiminde yahudilerin türk isimleri altında yönettikleri partidir. atatürkçülük maskeleridir. (gerçi atatürk'de sebetay selanik yahudisidir) . chpkk bilhassa bu yahudilerin vede hıristiyanlar destekledikleri partidir. Bu gün yada 50 sene önce iş bankası atatürk hisseleri chpkk da olmasaydı bu gün yada 50 sene önce chpkk diye bir parti olmayacaktı. iş bankası ve bankanın ortaklıkları 450 küsur büyük fabrikalar chpkk nın en büyük arpalığıdır. Atatürk'e dışarıdan yahudilerden gelen emir üzerine , hazineye ait olması gerekirken atatürk hisselerini yönetmesi için chpkk ya devredilmiştir.Atatürk' yahudi olmasaydı zaten yahudiler tc nin kurulmasınıda engellerlerdi. (osmanlıyı yıkan içimizdeki ve dışımızdaki vatan haini yahudilerdir.)
  • 7 Yıl Önce

vayvay

Esed ağzı. Kim kimin neyi turnusol gibi ortaya çıkarıyor. Bu güne kadar ne devletin ne milletin yanında oldular. Hep Devletimizin ve Milletimizin karşısındakilerle kankalar.
  • 7 Yıl Önce

ccc

Bende chpyi terör örgütü olarak görüyorum.... Ne işiniz var mecliste....Ayrıca PYD lilere füzeden fitil takan Ösoyu sevmemeleri normal. İt ürü Bozkurt yürür....
  • 7 Yıl Önce

sütçü imamın torunu

chp elbetteki öso yu terör örgütü olarak goreceklerdir çünkü öso onların arkadaşlarına karşı savasmaktadir suriye de Allah bunları müslümanların başına musallat etmesin nerede bir müslüman yapılanma varsa karşısında bunlari görmektedir
  • 7 Yıl Önce

Vahap kalyoncu

İşte CHP bu Türk askerinin yanında omuz omuza çarpışanlara terörist diyor.
  • 7 Yıl Önce

Halil Yıldız

Hadi ordan bebek katili esedin yalakalari. Siz kuvayı milliyeye de böyle derdiniz. Siz artık bir milli güvenlik sorunu oldunuz. Bebek katiline tek söz etmeyen alçaklar
  • 7 Yıl Önce

ahmet

ABD/NATO nun ele gecirdigi CHP... dememiz bosuna degil! Ya istiklal, ya olum/bagimsizlik benim karakterimdir! diyen Ataturkun chp sinden, YA ABD VESAYETI/NENFAATLERI YA OLUM diyen chp ye... kuvayi millici, gercek ataturkcu, vatansever chp liler tasfiye edildi, disaridan kk, tanrikulu, bekaroglu, canan vs vs gibi aykiri tiplerle partinin yorungesi degistirildi
  • 7 Yıl Önce

ihsan

senin konferansın batsın göstermelik sahte iş peşindesiniz. sapık chp.
  • 7 Yıl Önce

Emine Altin

Vatanseverler vatanini savunanlar chpnin dusmanidir kendi hakimiyetleri olsaydi pydyi cagirirlardi
  • 7 Yıl Önce

Ayhan sırma

Ömrünüz fitneyle geçiyor fitneden başka bir şey bildiğiniz yok türkiyenin faydasına ne varsa hep karşısındasınız hep te ispat ediyorsunuz.
  • 7 Yıl Önce

Ahmet Y.

Laf konuştu bal kabağı, dinledi asma yaprağı. Git katil esadı çağır, git esadın katliam ekibi nuseyrileri çağır. Yok ya bunlarda mercimek kadar dahi beyin varsa ben de namerdim. O, 2 omuzlarının arasında taşıdıkları, futbol topuna benzer şeyi, ne için taşıyorlar acaba? Acaba o nesne onlara ağırlık yapmıyor mu?
  • 7 Yıl Önce

MURAT ŞAHİN

sen ne satılmış vatan hainisin
  • 7 Yıl Önce

veli

Dünyada, muhalefet adına bu kadar açıktan kendi ülkesi aleyhine her şeytani adımın içinde olan onu tetikleyen başka bir ülke muhalefeti var mı? yatay ve dikey ihanette sınır tanımayan ülkenin evlatları olarak övünsek mi yerinsek mi? Herkes meşrebine göre kara versin. İçimizde hala Allah'ın toplu helak azabının üzerimize gelmesini geciktirecek hayırlılar mı var? Yoksa Allah azgınlıklar artsın azabın en şiddetlisini hak edelim fırsat mı veriyor? İkinci seçenekten Allah'a sığınırım.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23