• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sezai Temelli’den alçak tehdit! ‘Bu zemini terk etmeyeceğiz, hesap soracağız’

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediyelerine kayyım atanmalarına skandal açıklamalarda bulunarak, "Tüm Türkiye'ye sesleniyoruz: İradelere sahip çıkma zamanıdır; gelin bu soysuz siyasete beraber karşı çıkalım" dedi.

96 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

S. ERSOY

BEN YAZMAKTAN ÇEKİNMİYORUMDA SİZ NEDEN KORKUYORSUNUZ,BARİ YORUMLARI TERE YAĞINDA KIZARTIP İNCELEYİN. KALİTEYİ DÜŞÜRMEYİN.
  • 5 Yıl Önce

S.ERSOY

DUYARLI TÜRK HALKININ İÇİNDE,HER MAHALLEDE OLDUĞU GİBİ BİR İKİ TANE UYUZ,KUDUZ İT’LER BULUNUR,BUNLAR İÇİN ELİMİZDEKİ YETERİ KADAR BAYRAMDAN KALMA KEMİK VAR,ATARIZ ÖNLERİNE SUSARLAR.VELHASILI İT ÜRÜR,KERVAN YÜRÜR.
  • 5 Yıl Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Demokratikleşme..lafını..ağzına..alma..Teröre..hiç..bir..avrupa..ülkesi...hatta..Hizmet..Verdiğin..İTrail..devleti..nasıl..bakıyor..Sen..de.,.TERÖRİST..destekçisi..bir..itsin..PKK..da..İtrail-ABD..terör..devletlerinin..uşağı..katil..siyonisttir.
  • 5 Yıl Önce

nene hatun

VAY VAY VAY BABAYİĞİDE NASILDA KONUŞMUŞ KIZIL PAPAZ....
  • 5 Yıl Önce

HARUN

Rahmetli ERBAKAN hocamızın partisini kapatan sayın savcılar.Bu ve bunlar gibiler sizlerin eseridir.ESERİNİZLE ÖVÜNEBİLİRSİNİZ....
  • 5 Yıl Önce

ersoy

Askerlerimize sıkılan silahların kurşunları bu hdp belediyeleri ve büyük şeytan veriyordu. Davutoğlu , Gül , Karamanoğlu siz kimden yanasınız. Koltuklarınızdan düşünce travma mı geçirdiniz. Bu şehitler kimin için toprağa düştü…Tek kelimeyle yazıklar olsun…Tekrar koltuklara çıkabilmek için her şeyi söylemeye razı mı oldunuz… Demokrasi deyip bu ülkeyi parçalamayı amaçlayan kişilerin sözcüsü mü oldunuz!.Abd’ye , pkk ya , bir tek bir şey söyleyemiyorsunuz neden!. Yoksa onlardan oy alamaz mısınız!. Vatanseverlik he koşulda adam gibi dik durmakla olur … Oy için boynu bükmekle olmaz…
  • 5 Yıl Önce

ALİ KİREÇ

Dur bakalım ermeni uşağı siyonist köpeği, hesabı artık biz sormaya başladık ve daha yeni başladık
  • 5 Yıl Önce

hercai

Ula adi, kurtlerin yuzde 50 si guneydoguda yasamiyor! Turkiye de kurt sorunu yok, sorun siz ermeni siyonist yaratiklarsiniz! Gecen haftalarda da Israilin Buyuk Israilinin savunuyordun! Korkak it! Gidin buyuk seytani israili amerikada kurun! Bol toprak var orada, sende bir mahallenin muhtari olursun, is biter! Anlastik mi bay kirmizi?
  • 5 Yıl Önce

hercai

Ula adi, kurtlerin yuzde 50 si guneydoguda yasamiyor! Turkiye de kurt sorunu yok, sorun siz ermeni siyonist yaratiklarsiniz! Gecen haftalarda da Israilin Buyuk Israilinin savunuyordun! Korkak it! Gidin buyuk seytani israili amerikada kurun! Bol toprak var orada, sende bir mahallenin muhtari olursun, is biter! Anlastik mi bay kirmizi?
  • 5 Yıl Önce

raco

akıllı ol,  kaçacak delik ararsın bak
  • 5 Yıl Önce

ABDULLAH TANRIKLULU

DİYORUM Kİ; MÜSLÜMAN KÜRTLER BU EŞKIYALARIN ELİNDEN KURTARILMALI ARTIK.. YASALAR HER KONUDA ÇOK GÜÇLENDİRİLMELİ.. SİCİLİ BOZUK OLANLAR MİLLETVEKİLİ, BELEDİYE BAŞKANI ADAYI OLAMAMALIDIR. BU NE YA.. İTİ KOPUĞU MECLİSE GİRİYOR. SONRASINDA UĞRAŞ DUR.. BU TEMİZLENEN TERÖRİSTLER DE TESLİM EDİLMEMELİDİR.
  • 5 Yıl Önce

Tr.

Lan Sezai ibinesi asıl soysuz siyaseti sen ve tayfan yapıyor.Süleyman Soylu kardeşim alayınızı zikti....Benden küçük ama ellerini öpüyorum.Kesinlikle Reisin veliahtı olmalı....
  • 5 Yıl Önce

V.G

Hangi çözümden bahsediyorsun sezai.cozum süreç yapıldı guneydoguyu cukur,bomba tarlası yaptınız.Biz bir kere aldaniriz ikinciye asla.
  • 5 Yıl Önce

Hadra

Kabahat Temelsiz Temelli de değil! 1) Şu TBMM hangi hallerde ,Kim ve Kimlere karşı ne zaman acil toplanır? 2) Dört bir etrafımız savaş hali, Kıpkızıl Kapitalizm,Komünizm,Faşizm ,Terör ve Teröristler sarmışken , 3) Her an Her Türlü Hal Vukuu Bulacağı durumla karşı karşıya bulunmuşuz iken, 4) RUsyanın Sıcak Denizlere iniş hayalai ve Projesi,SiYONİZM'in (ABD ve İSRAİL) ARZ'I MEVUD Projesini Uygulamaya hedef hedef koymuş iken bu Milletvekilleri ne yapar* Ne Zaman Aldıklaarının karşılığını vecekler? Bu Güne Kadar Yıkıcı,Dökücü,Bölücü Tahrip edici, Hainler ,Teröristler , Katiller, Hırsızlar vb vb hakkında hangi caydırıcı, Ciddi ve önemli sayılacak Kanunları Çıkardılar ? Boşuna Yazılı Yasa: YASAMA, YÜRÜTME, YARGI NERDE???? Kendimizi kandırmayalım . %(!& sayılı kanun Heykeli koruma Kanunu ??? İnsan Hetkelmi?İnsan Memleketine hayırlı bir iş yaptı ise Hayırla Anılmalı, Yanlış iş yaptı isede Yanlışı Söylenmeli, Lafa gelince Hz Peygamberden(SAV) önceki Mekke dönemini Puta Tapmakla Kötüler,Kınarız da Biz ne yapıyoruz?
  • 5 Yıl Önce

Haktan

O.çocuğu pkklı şerefsiz ama sizinde sonunuz yakın sadece emir bekliyorlar vatansever Türkler
  • 5 Yıl Önce

Ali BULUT

Dünyanın hiç bir yerinde terörizme ve teröriste destek fikir özgürlüğü olamaz hele fiilen destegi söylemeye gerek yok, idam olan ülkeler bu kişileri sallandirir idam olmayanlarda ise bu kişiler hapiste intihar! eder bizde ise içeride besleniyor bu şerefsiz gibilerde böyle konuşabiliyor bu ne rezilliktir
  • 5 Yıl Önce

osman özdemir

sanada bir hesap cikaracagiz merak etme.söyledigin her söz hesabina yaziliyor.az kaldi soysuz mahluk!!!!
  • 5 Yıl Önce

ergun66

Bu soyu bozuk kim diye araştırdım Erdal İnönü’nün akrabası çıktı ya laa.
  • 5 Yıl Önce

davinci

yavuz sultan selim bu gibilerin hepsini iran öldüreceğinde türkler kendilerini kardeş saydığı kürtleri iranla savaşarak kurtarmışlardı.inanmayan açsın çaldıran savaşı okusun.bizi bu pkk destekçilerinden ırak ve suriye gibi olmaktan ancak oradaki vatansever kürtler bunlara haddini bildirirlerse kurtulacağız.bir politikacımız çıksında doğudaki insanlarımız bunlara karşı olmak için çağrı yapsın yahu.bizmi izmirden konyadan gidip pkk yı kovalım.bu iş doğulu vatandaşlarımıza düşer.şunları atatürkün yunanlıları denize döktüğü gibi ırakın kuzeyine geldikleri yere döksünler tüm türkiye destekler.
  • 5 Yıl Önce

Muslihun

Siz sırtınızı nereye yasladıysanız gidip oradan medet bekleyin!.. Ha bu arada bigin olsun sezo " batı ve ABD hep satar"
  • 5 Yıl Önce

Şahin

Vallahi canımıza yettiniz.Bir kürt olarak diyorumki sizin allah belanızı versin sorospu çocukları bırakın kürtlerin yakasını.kendine dikkat et bir kürt senin leşini serecek haberin ola yahudi dölü.
  • 5 Yıl Önce

Ahmet Ali Şahin

Ooooh Pooh Çok güzel olduğu.. İstanbul daki pisliğinizi de temizleyeceğiz.. Size hayat hakkı yok artık! Sizi meclisten de sutlayacagiz.. Serefai oğlu şerefsizler...
  • 5 Yıl Önce

Dallı

BU ADAMA MECLİSTE KİMLER HESAP SORAR.ALENİ PKK DESTEKCİSİ.SAHİ ARAŞTIRILSA BELKİ KÜRT DE DEĞİLDİR.
  • 5 Yıl Önce

SABIR

ALLAAŞKINA BU HDP DE KAÇ EŞ BAŞKAN VAR SAYISINI BİLEN VARMIIIIIIII.....ÖNÜNE GELEN EŞ BAŞKAN OLMUŞŞŞŞŞŞ.........ADAMLAR ADAM AKILLI BİR BAŞKAN BİLE SEÇEMİYORLAR KALKMIŞLAŞ DEMOKRASİDEN BAHSEDİYORLARRRR.... HER NEYSE ADAMLAR BİZ DEMOKRATİK HAKIMIZI KORUYACAGIZ DİYEREK ÇIGIRKANLIGA BAŞLADILARRRR......MADEM HALK SİZE BU HAKKI VERMİŞKEN NİYE İYİYE KULLANMADINIZ BU VATANIN VARLIGINI VE BİRLİĞİNİ BOZUCU TAVIRLAR İÇİNE GİRDİNİZ BUNDAN BAHSEDEN YOK AMA ..... SİMDİDE BELEDİYELERE KAYYUM ATANINCA HEMEN DEMOKRATİK HAKLARA SIGINIYORLARRR.....İKİ YÜZLÜLERRRRRR.... HEM BU MEMLEKETİN KAYNAKLARINDAN BESLENİRLER HEMDE BU MEMLEKETE HAYİNLİK VE NANKÖRLERRRRRRRR.....YAPARLAR DEVLET ONLARI UYARMIŞTI DOĞRU DÜRÜS OLUN DİYEEEEE.... GÖREVLERİNİ İYİ YAPSAYDILAR DURUM BÖYLE OLMASAYDI ARTIK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN OLANLARRRRRRRR MEMLEKETİM YARARINA OLMUŞTURRRRR.....BURALARDAKİ HALK DA BUNA SEVİNMELİLER YATIP KALKIP DUA ETSİNLER DERİMMMMM...
  • 5 Yıl Önce

sam

Lan sante kürt kime hesap soruyorsun, bu teröriste parçasi ne zaman hakettigini bulacak…..
  • 5 Yıl Önce

BOYCOTT ISRAEL(BDS)

Havlatmislarda havlatmislar pis PKK itini.."Bilal" bir PKK diye kanli bir insan düsmani bir örgüt var duymamissan söyleyim dedim..üc maymundan ikisini baya beceriyorsunuz!!!
  • 5 Yıl Önce

Kayaman

Mücadelenin adı demokrasi, ama onların anlatmak istediği her türlü terör örgütlerine desteğe devam. Demokrasi ve barış dillerinden düşmez onlara gire silahlı terör örgütünün yaptıkları haklıdır demek istediklerinden tezleke hazırlanmalı, milletvekillikleri düşürülüp ömür boyu hapis...
  • 5 Yıl Önce

alparslan

elinden geleni ardına koyma. bir avuç azgın azınlıktan ibaretsin ve dayılığınız çarşı karışana kadardır. çarşi karıştiktan sonra evleriniz ve yurtlarınız olan ağababalarınızın yada atalarınızın ülkelerine kaçarsınız.
  • 5 Yıl Önce

a.vahit Kayıbay

..şerefsiz yaratıklar....
  • 5 Yıl Önce

1 isi

Ulan i...senin partin sen ve desteklediklerindir soysuz kökunuz kazınacak sizin bu daha başlangıç sizi taaaaa ananizin ....na sokacagiz.
  • 5 Yıl Önce

Ahmet

Bırakın kayyumu, bunların partisinin derhal kapatılması gerekir.Yasalarımıza göre resmen terörizmin bayraktarlığını yapan bu soysuzlara verilen, tanınan imtiyaz, ne demokrasi ile bağdaşır oldu ne de insan hakları ile. Mevcut kanunlarımızda bu suçların cezaları ne ise, birebir uygulanması gerekir, dünya kamu oyuna nasıl anlatırım derdine düştük. Hangi devletin ana yasasında böylesine toleranslı bir yaklaşım var Allah aşkına, Fransa da sarı yeleklilere ne yaptıklarını bütün dünya görmüş iken !...
  • 5 Yıl Önce

Bilal

Bazı yorumcular Kürt Bile değil diyor adama fark eder mi siz Kürt’leri çok mu seviyorsunuz, yıllarca dillerini müziklerini yasakladınız işkenceler ettiniz evlerinden alınıp birdaha dönmeyenlere sevindiniz şimdi kalkıp seçtikleri adamları içeri aldıklarında terörist diyip geçiştiriyorsunuz, Mert olun içiniz deki kini kusun sizin için her Kürt terörist bırakın bu iki yüzlülüğü, adam olan yanlışa yanlış der bu görevden almalar yanlıştır mahkemeler ne güne var açarsın dava araştırılır sonuca göre alırsın görevden, okadar devletin parasını yiyen çarçur eden Akp li belediye başkanları neden yargılanmıyor, böyle adalet olmaz bunda yanlışlık var.
  • 5 Yıl Önce

Ahmet

... gücün yetiyorsa sorda gorelim
  • 5 Yıl Önce

ibo

soysuz sen ve senin gibilir.
  • 5 Yıl Önce

davinci

iyi güzelde bu birlik çağrısını neden yıllardır ormanlarımızı ateşe veren pkk itlerine karşı yapmıyorsunuz.hadi pkk ya eylemlerine karşıda çağrıda bulunun tüm türkiye destek verelim.güzelleme yapıyorsunuz.belediyelerinizin pkkya yaptığı yardımlarıda anlatın.yok yapmıyorsanız mahkemeler var KENDİNİZİ AKLAYIN.türk insanının ödediği vergilerle alınan belediyedeki araçları pkkya verip yolları kepçelerle kazıp altına tonluk bombalar yerleştirenler ak partimiydi chp miydi mhp miydi...suçsuzsanız mahkemeye gidin yanlış varsa düzeltilsin
  • 5 Yıl Önce

İs-hak

Ha gayret salyalarını ertır sarı domuz artı ki seninde kuyruğun kesilsin birde tehdit ha topunuz gelin alçaklar topunuz gelin istisnalara saygılar selamlar sözüm sarı domuz gibi alçaklara
  • 5 Yıl Önce

yediemirler

Sıra bu kanı bozuklar da...
  • 5 Yıl Önce

Alp

Türkiye cumhuriyeti yönetimini dış bağlantılı, DEVLETİN TEMELİNİ OYMAYA ÇALIŞANLARA TESLİM ETMEK SUÇTUR. Adalet geç ye olsa yerini bulmuştur. Bu adamlara başkan olma insiyatifini vermek ta baştan problemdir.
  • 5 Yıl Önce

Ziya

Lan i.... kani bozuk soysuz sen ve senin partidir sana hodri meydan hesap soruyum derken senden hesap sormak türk devletine farz oldu haberin olsun
  • 5 Yıl Önce

terazi

HDP'li milletvekilleri dahil tüm seçilmişleri halk seçmedi Kandil seçti. Halk "seçimde mecburen seçiyoruz ama Kayyım gelsin" diyor.
  • 5 Yıl Önce

Devamı gelmeli

Pisliklerden temizleninceye kadar.. Halkı kandırmaya çalıştılar.
  • 5 Yıl Önce

hayri

nah hesap sorarsın temeli bozuk
  • 5 Yıl Önce

cihad

hesapmı çıkında hesabınızı görelim artık öyle geride itlik yapmayı bırakın teröristler sizi. meclis asıl yapması gerekeni yapsa güzel olacak lakin anca pay çıkarma derdinde vek ler var salla başı al maaşı bu vekil sistemi kalkmalı suç işleyen halktan biri olunca kurumlara giremiyoda bu vekilcikler nasıl buluyo bu bir belediyeler madem tam anlamıyla işini yapmıyo hepsini kastetmiyorum neden hala bu sistem üzerinden devam ediyoruz. şehirlerimizde valilik ve kaymakamlıklarımız var bunu biraz güçlendirerek belediyeleri kaldırmalıyız ve şehirlerimize hizmet getirmeliyiz. özellikle birkaç parti yüzünden çıkar koltuğu haline gelmiş durumda. hükümetin işi fazlasıyla yoğun bunun farkındayım sağolsun mhp ve birkaç parti yanında destek oluyo diyeceğim bu partiler bu konu üzerinde çalışma yaparlarsa bu halka büyük bir hizmet yapmış olurlar çünkü her defasında insanların bir kısmı işsiz kalıyo ve diğer kısmı işe giriyo her beş yılda bir daha altındaki usulsüzlüklere değinmedim bile teşekkürler
  • 5 Yıl Önce

Devrim ÖZİSLAM

Hesabın kuvvetli ise sorarsın. Anadolu Türklerin ER MEYDANI dır. Gücün yetiyorsa sor. Biz bu topraklarda 1000 yıldır Moğolu Farisi si haçlısı Ermenisi 1000 yıldır savaş veriyoruz. Sizin gibi Haçlı Emperyalizminin Sosyalist köpeklerinden mi çekineceğiz?
  • 5 Yıl Önce

Üç hilal

Engerek yılanı sezai elinden geleni ardına koymazsan namertsin hodri meydan senin gibi devşirme çakallara bu meydani dar etmek biz ülkücülerin vatanseverlerin boynunun borcudur
  • 5 Yıl Önce

Nur

Siz ne devletten ne halktan hesap soramazsınız biz size hesap sorarız terbiyesiz kefere seni pkk taşronları sus kapa çeneni çok azdınız defol israile git kandile git al ysnındaki it sürülerini katiller sizi hadi oradan ağzımı bozdurma rezil herif seni
  • 5 Yıl Önce

klm

Boşa havlama... Bu kayyum la dağdaki ve gandil deki köpeklerin pardon teröristlerin otu ve suyu kesilmiş oldu.. Darısıda senin başına bekliyoruz..
  • 5 Yıl Önce

vatandaş

yeryüzünde ki bütün prof'ları toplayıp şu sivil darbe postalsız nasıl oluyor bir açıklasanız
  • 5 Yıl Önce

Kültigen

VATAN HAINLERININ ulu orta sözde demokrasi adina ÜLKEMI tehdit etmeleri ve emperyalist ve siyonizmin köpekligini yapmalari ve herhangi bir cezai islem görmemeleri baska bir ülkede yoktur sanirim.,Bu emperyalist ülkeler TÜRKIYE güclenmesin diye bir KÜRT kartini cikariyor bir SÜNNI ALEVI kartini cikariyor simdi birde DEAS denilen soysuzlari basimiza bela ettiler. Ama yinede ben inaniyorumki Müslüman TÜRK MILLETI hepsiyle bas edecek güce ve imana sahiptir.. Bu soysuzlarin ve vatan hainlerinin hepsinin hesap verecegi günlerde yakindir vesselam.
  • 5 Yıl Önce

1453

Arz-ı Mevud topraklarında ki hakimiyeti kaybetme korkusunun böğürmesi bu değil mi Temeli bozuk Sezai !
  • 5 Yıl Önce

m.turk

Bu adamın dili çok uzun.
  • 5 Yıl Önce

sedat

keske türkiye biraz rusya gibi olsaydi, vatana ihanet edenleri tek tek, hastalik, kapkac, kaza süsü verip bunlari yok etselerdi.... yokmu bunu yapacak yürekli bir babayigit ?
  • 5 Yıl Önce

ata

sana da biatına da....
  • 5 Yıl Önce

milletin ta kendisi

Ey devlet sustur bu soysuz kafir uşaklarını Arkanda Millet var devam sonuna kadar hodri meydan soysuz köpekler
  • 5 Yıl Önce

keto

yiyiyorsa büzzügün çıkarsın sokaga görürsün ne olacagını aklı sıra ekim vari olay çıkacagını sanıyor adamı alırlar sonra sı muamma
  • 5 Yıl Önce

Ebu Harun

Elinden geleni ardına koyma.. Temelo... Ateş olsan ne yazar.. Vesselam
  • 5 Yıl Önce

Pars

Tek çare icsavastir başka çare yoktur
  • 5 Yıl Önce

serhat

ha işte şimdi bu şerefsizi......... içeri atıp 50 yıl verecen halkı isyana teşvikten bu namussuzu asacaksın ... ermeni ingiliz ajanı senkimsin puşt
  • 5 Yıl Önce

hamido

Soyun soylansın, boyun boylansın süleyman soylu. Köpekler zırlasın dursun Rabbim seninle, millet seninle.
  • 5 Yıl Önce

mehmet

kürt değilsin türk hiç değilsin ne ayaksın erkeksen dağa çık kankalarının yanına erkekliğini görelim bakalım buradan atıp tutma kızıl sakallı ermeni bozması
  • 5 Yıl Önce

Türkiyem

Sen mi hesap soracaksın... REIS'imiz ne dedi tüm dünyaya karşı TOPunuz gelin dedi demi!.. de hadi papaz bozması seni...
  • 5 Yıl Önce

Vatandaş

Yahudi uşağı havlamaya devam et.
  • 5 Yıl Önce

Ismail

Kusura bakma turkiyede senin borunu öturmezler siz birazdaha ileri guderseniz sizinde ipiniz cekilir hic bir devlet icinde terör propogandasi yabtirmaz zaman geldiginde sizde o meclite olmuyacaksiniz
  • 5 Yıl Önce

Abdullah Murat

Bence başörtüsünü yasaklayanlar ihllerin kapatan ve önünü kapatanlar din düşmanları bir an önce hesap vermelidir Allahın hükümlerine geçilmeli dost ve düşman kuran ile belirlenmeli suç ise kuran ile tanımlanmalı ceza ise gene Allahın indirdiği ile bir an önce verilmelidir
  • 5 Yıl Önce

YILMAZ

Sonuna kadar hakkın haklının adaletin yanında olacağıma söz veriyorum
  • 5 Yıl Önce

Deli İbo

Has....ir lan Ermeni dölü irade kim sen kim.Sanki iradeniz varmış gibi konuşma.Sizin iradeniz ABD, ALMANNYA, PKK, KANDİL, Devlet sizin iradenize değil ğil, yukarıda saydığım efendilerinizin iradesine gem vurdu, sizde öylece baka kalın, uyuz tasmalı basİT ler.
  • 5 Yıl Önce

İslam

Milletin seçtiği ysk nın onayladığı belediyelere kayyım ancak 80 darbesinde olurdu
  • 5 Yıl Önce

recep

size bu ülkede nefes almak bile haram
  • 5 Yıl Önce

Midyatlı

ALLAH aşkına şu suratlara bakınız nur diye bir belirti var'mı ben göremiyorum
  • 5 Yıl Önce

Nur

Soysuz siyaset değil soysuz sensin pkklı itlere desteğiniz ayağınıza dolansın Allah kahru prişan etsin sizi sizi oraya çıkaranları da kahru perişan etsin catan hainleri iblisin yaratıkları defol ! Devletimizin arkasındayız destekleliyoruz ey türk milleti şunlara ağzının payını verin Ey sivil toplum kuruluşlar hakimler savcılar pkk ya açıkça destek veren bu adamlar daha ne yapmalı da bunların haddini bildiresiniz çok azdı bu guruh hdp partiymiş ne partisi ya adamlar pkknın ta kendisi chp öyle doğum günü kutluyorlar demirtaşın karısının kılıçdaroğlunun karısı imamoğlunun karısı medya bunları yayınlıyor pkk mecliste pkk belediyelerde milleti kudurtmayın haddinizi bilin
  • 5 Yıl Önce

Yunus 16

TERÖRİSTLERE DEMOKRASİ Mİ? HANGİ ÜLKEDE VAR?
  • 5 Yıl Önce

Mülayim

Bunların hain terörist olduğunu devlette millette biliyordu. Herkesin söylediği bir şey var "bile bile neden aday yapılıp seçilmelerine ses çıkarılmadı". Siyasiler milletin aklıyla hayatıyla dalga geçiyor farkında değil misiniz? Olan millete oluyor. Siyasiler her türlü işin içinden sıyrılıyor. Yasa çıkarmak çok mu zor terör şüphesi soruşturması olanlar aday olamaz diye? Peki milleti böyle saçmalıklar için birbirine düşürmek neyin nesi. Kasıtlı yapılıyor arkadaş her şey.
  • 5 Yıl Önce

Asil KAN

Soysuz köpek çok sesin çıkıyor merak etme senide inşaAllah çukurunuza l...ğm dökeceğiz az sabret.
  • 5 Yıl Önce

ahmet

sadece ABD/NATO malı pkk/dhkpc/ fetö deyince "baris, demokrasi, adalet" akillarina! gelen butun malum lobileri harekete bekliyoruz!!! gecmeyen...
  • 5 Yıl Önce

Vanlı mehmet

Kürt olmayanlar kürt kelimesini agzına alamaz bu haine inanda tam bir ahmaktır bu ülked kürt sorunu var diyen bu ülkeyi terk etsin sabrımızı taşırmayın 15 temmuzu unutmayın.
  • 5 Yıl Önce

Hasan

Hadi ordan pkkli! Kanun nizami şimdi mi hatırladınız? Devlete tabi olmakla yükümlü herkes. Biz size nasıl vatandaş olunur öğreteceğiz!
  • 5 Yıl Önce

Sadeddin

HOOOŞŞT
  • 5 Yıl Önce

Soylu

Ayaküstü laf cambazlığı ile soylu ya da laf çakmış. Hain.
  • 5 Yıl Önce

Osmanlı

yargı neyi bekliyor bu iti konuşturmayın....
  • 5 Yıl Önce

hasan ali

ermeni ismetin torunu yahudinin uşağı haçlı sezai senin gibi O biçimden başka ne beklenirki
  • 5 Yıl Önce

Avini

gelin bu soysuz siyasete beraber karşı çıkalım" Diyorsunuz temel efendi.belediye imkanlarını dağlara “soysuzlara “peşkeş kesiyorsunuz
  • 5 Yıl Önce

Emine Altin

Hesabi asil siz vereceksiniz
  • 5 Yıl Önce

nadim hatipoğulları

SENİN BU SOYSUZ DEDİĞİN SİYASETE OY VERDİK SOYSUZ 61 YAŞINDAYIM BU GÜNE KADAR ÇOK İKTİDAR GÖRDÜK BEN AK PARTİYE VE REİSE AK SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEMİYORUM ELBETTE İNSANLAR HATA YAPACAKLAR AMA BU ÜLKEYE YAPTIKLARI İŞLERİ BU İMKANSIZLIKLA BUNLARI BAŞARMALARINI SENİN GİBİ YÜZ BİN SOYSUZ GELSE YAPAMAZ BU KADAR YAPILAN GÜZELLİKLERİ BU MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ UNUTMAZ BİR FİNCAN KAHVENİN KIRK YIL HATIRI VARDIR BÖYLE SALDIRMAKLA BUNLARI KÖTÜLEYEMEZSİNİZ GÜÇÜNÜZ YETMEZ.
  • 5 Yıl Önce

abidin

zaman temelli gibi PKK itlerine hesap sorma zamanıdır.bu itlere hattini bildirmelidir devlet.
  • 5 Yıl Önce

CEVAT

BU KAFIR DUNBUK MUSRIK ADAM YAHUDIDIR....KRIPTO YAHUDIDIR ....VADEDILMIS TOPRAKLAR DIYEREK KENDINI BELLI ETMISTIR........HDP YI MOSSAD YÖNETMEKTEDIR............. VE HDP NIN ICINDEKILERIN COGU YAHUDI SIONISTIR....ERMENI GORUNTUS U...VERENLERDE YAHUDIDIR............. KUDUS MERKEZLI BUYUK ISRAILIN KURULMASI ICIN YOLA TAS DOSUYORLAR.........KÖKLERINIZ KAZINACAK..BITECEKSINIZ ... ....CEHENNEME YUVARLANIP GIDECEKSINIZ ....AZ KALDI..AZ... ..EL EMIN SAW ..ONLARLA SAVASMADIKCA KIYAMET KOPMAZ..TASLAR DILE GELIP ARKAMDA YAHUDI VAR ONU GEBERT..DIYECEK...... ...KÖKLERI KAZINACAK......AZ KALDI ....SIYAH BAYRAKLI FITNE CIKTI ISLAM DECCALI FETO CIKTI..... .......MEHDI ...ISA.AS......NUZULI ...BUYUK ALAMETLERDENDIR....... ISTANBUL ELE GECTI YAHUDI PARTISI CHP ELE GECIRDI........TAKIP EDIN..... RASULULLAH NE DEMISSE AYNEN CIKACAKTIR....IST FETHININ 1453.TE CIKTIGI GIBI..........HDP DE YAHUDI PARTISIDIR...TC NIN DOGUSU ....FIRAT LA DICLE VE NIL IN ARASINDADIR....... ...YAHUDI ITIKADINA GORE BUYUK ISRA IL KURULMADAN SULEYMAN MABEDI YAPILAMAZ ...VE INANDIKLARI MESIH DE GELMEZ..........SIONISTLER DURMADAN CALISIYOR............... ...AMMA SONLARI EVELALLAH GELECEK TIRRRR..................INSALLAH......
  • 5 Yıl Önce

Muhammed arslan

Bu makris Leninist Ermeni dölünüde içeri Selo nun yanına tıkılsın.
  • 5 Yıl Önce

Reis Hürdolaş

Ulan ajan provokatör! bu ülkede bu devlet / milletin önünde fare kadar değerin yok. O maaşlı olduğu yabacı istihbarat örgütleri seni kurtaramayacak. Kürt Türk Ve tüm etnik yapılar üzerinde ayrımcılık yaparak Batının köpekliğini yapmanın bile hesabı olacak her halde. Devlet uyuyor mu sandın. Ah yesinler senin fahişe kılıklı demokrasini fahişe kılıklı iradesini. Yemezler. Artık
  • 5 Yıl Önce

Ergenekon

Ermeni soysuzu hiç Kürt değildir. İlaçlama firmasının telefonu kaçtı? Evi zararlı haşaratlar bastı...
  • 5 Yıl Önce

uyan tc

bunlar içimizdeki % 5 lik allahsız kitapsız hırtistiyan bilhassa yahudi vatan hainleridir kaşınanı tıkın içeri
  • 5 Yıl Önce

hsn

hükümet ve diğer partiler bu bölücü vatan hainlerini mecliste barındırmayacaklardı zamanında yanlış ve hep yanlış
  • 5 Yıl Önce

Ali koyuncu

Çok korktuk chp sp ip ortaklarınızıda alın gelin onları destekleyinide alın gelin ekoyuda alın getirin korkan dünyanın en adisidir
  • 5 Yıl Önce

Ayhan sırma

Maalesef demokrasi!!!
  • 5 Yıl Önce

Kürt oğlu

Ulan adam sen Kürt bile değilsin kimin adamısın sen kürdün hakkını savunamasın ancak sana geçici verilen hain görevi yerine getiriyorsun.
  • 5 Yıl Önce

Kocasolak

Bu teröristi de alın içeri. Görevden alınan başkanları İÇERİ atın, çünkü suç işlediler. Yok eğer içeri atmazsanız, demek ki suçları yok. Biraz MANTIKLI olun.
  • 5 Yıl Önce

hercai

SIYASETTE SOYSUZLUGU SIZ YAPIYORSUNUZ, NEDENI DE SOYSUZ OLDUGUNUZ ICIN TEMELLI PAPAZI!
  • 5 Yıl Önce

hizipsavar

arkadaşı da alın çok götü kalktı kendini bir halt zannediyor şerefrsiz.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23