• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'yi şoke eden karar! 'Biz yokuz'

Almanya, ABD'nin Hürmüz Boğazı'ndaki güçlere katılma çağrısına bir kez daha olumsuz yanıt verdi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hercai

uyan tc, sozlerin yerinde oldugu icin seni tekrarladim. Yanlis anlamayasin diye.. Daha guzel sozler de yazabilirsin, selamlar.
  • 7 Yıl Önce

Hus cos

Amerika ne istiyor. Köpeklerim benim istediğim her yerde havlasın diyor.
  • 7 Yıl Önce

Mesut Sarp

Bende bizim Dışişleri Bakanımızin başlıktaki gibi "biz yokuz" diye acıklamada bulundugunu zannettiydim. Yazık Almanlar söylemiş ki Amerika onlara bize ettiginin yüzde birini dahi yapmaksızın.
  • 7 Yıl Önce

hercai

uyan tc22 dk önce almanya akıllı davranıyor. öyle her s hıyardır diyenin peşine tuzluğu kapıp koşmuyor. bravo almanya. zaten orta doğudaki olayların baş çıbanı ısrael vede yahudistan abd yi yöneten yahudilerdir. gerek daeş -pkk -pyd-dhkpc - fatöş vesaire terör örgütleri bunların besleyip tc nin vede orta doğunun başına bela ettikleri piçleridir. kahrolsun pislik yahudiler ısrael vede sömürge piçi abd. tc içindeki hıristiyan bilhassa yahudileri çok sıkı denetleyin. chpkk parti değil tc nin içine yahudiler tarafından yerleştirilmiş yahudilerin truva atıdır.chpkk hıristiyanların kurduğu bilhassa yönetiminde yahudilerin türk isimleri altında yönettikleri partidir. atatürkçülük maskeleridir.(gerçi atatürk'de sebetay selanik yahudisidir) .chpkk bilhassa bu yahudilerin vede hıristiyanlar destekledikleri partidir. Bu gün yada 50 sene önce iş bankası atatürk hisseleri chpkk da olmasaydı bu gün yada 50 sene önce chpkk diye bir parti olmayacaktı. iş bankası ve bankanın ortaklıkları 450 küsur büyük fabrikalar chpkk nın en büyük arpalığıdır. Atatürk'e dışarıdan yahudilerden gelen emir üzerine , hazineye ait olması gerekirken atatürk hisselerini yönetmesi için chpkk ya devredilmiştir.Atatürk' yahudi olmasaydı zaten yahudilertc nin kurulmasınıda engellerlerdi.(osmanlıyı yıkaniçimizdeki ve dışımızdaki vatan haini yahudilerdir.) uyan tc ye katiliyorum! Yahudiler, yani icimizdeki sabatayistler en buyuk dusmanimizdir!.
  • 7 Yıl Önce

uyan tc

almanya akıllı davranıyor. öyle her s..kim hıyardır diyenin peşine tuzluğu kapıp koşmuyor. bravo almanya. zaten orta doğudaki olayların baş çıbanı ısrael vede yahudistan abd yi yöneten yahudilerdir. gerek daeş -pkk -pyd-dhkpc - fatöş vesaire terör örgütleri bunların besleyip tc nin vede orta doğunun başına bela ettikleri piçleridir. kahrolsun pislik yahudiler ısrael vede sömürge piçi abd. tc içindeki hıristiyan bilhassa yahudileri çok sıkı denetleyin. chpkk parti değil tc nin içine yahudiler tarafından yerleştirilmiş yahudilerin truva atıdır. chpkk hıristiyanların kurduğu bilhassa yönetiminde yahudilerin türk isimleri altında yönettikleri partidir. atatürkçülük maskeleridir. (gerçi atatürk'de sebetay selanik yahudisidir) . chpkk bilhassa bu yahudilerin vede hıristiyanlar destekledikleri partidir. Bu gün yada 50 sene önce iş bankası atatürk hisseleri chpkk da olmasaydı bu gün yada 50 sene önce chpkk diye bir parti olmayacaktı. iş bankası ve bankanın ortaklıkları 450 küsur büyük fabrikalar chpkk nın en büyük arpalığıdır. Atatürk'e dışarıdan yahudilerden gelen emir üzerine , hazineye ait olması gerekirken atatürk hisselerini yönetmesi için chpkk ya devredilmiştir.Atatürk' yahudi olmasaydı zaten yahudiler tc nin kurulmasınıda engellerlerdi. (osmanlıyı yıkan içimizdeki ve dışımızdaki vatan haini yahudilerdir.) .
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23