• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CİMER'den 'menemen' paylaşımı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı (CİMER), Arda isimli bir vatandaşın internet üzerinden yaptığı başvuruyla 'Menemen soğanlı mı olur, soğansız mı?' sorusuna verdiği cevap verdi. Paylaşıma çok sayıda yorum geldi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

HÜSAMETTİN

Arkadaşlar yanlış anlamışlar. Bimer den sonra Cimer inde esas görevi vatandaşın derdine çözüm bulmak değil; vatandaşla şikayetçi oldukları kurumları arasında postacılık görevi yapıp şikayetçinin kimliğini hakkında şikayetci olunan kurumlara açıklamak. Ha birde mahkeme yolunu gösteriyorlar. Örneğin telekom hakkında şikayet ci oldum. Telekom un yüzlerce avukatı karşısında kendimi nasıl savunacaksam.
  • 7 Yıl Önce

Erkan tekin

BIZLERDE MAGDURUZ.HIC BIR ISE YARAMAYAN BIR KURUM.BURADA GOREV YAPANLAR GIZLI FETO CUMU ACABA.
  • 7 Yıl Önce

iskender

melemeni istediğin gibi yap ! yalnız hatırında kalsın ! biryerden soğan samısak veya çok şittetli baharat kokusu geliyorsa oradan kaç,taşın arkasında birisi tencereyi ocağa koymuş seni pişirip yiyecek.Kudüste yikılacak ev kalmadı !
  • 7 Yıl Önce

dimitrizâde

çok ciddi bildirimde bulundum gerçek kimliğimle, 1 yıldan fazla oldu geri dönüş YOK!
  • 7 Yıl Önce

Kamil

Maalesef çok devlet memurlarında ciddiyetsizlik ve gevşeklik almış başını gidiyor.Yahu ben anlamıyorum siz çing.n misiniz.Her ay yeteri kadar maaşı kuruşuna kadar eksiksiz çekiyorsunuz.Haram yemek çok mu tatlı.
  • 7 Yıl Önce

Alibaba

İş artık rayından çıktı kaşarlanmış bazı dalkavuklar akp ti bitiriyor yazık olan bize oluyor yarın larımıza oluyor!
  • 7 Yıl Önce

Aga

En az 10 defa başvuru yaptım belli konuda . Asla takibi yok ilgili kuruma iletiyor o kadar . Etki şıfır. Bu anlamda gereksiz. Menemen yaparlar orada çalışanlar
  • 7 Yıl Önce

Yaşar

14 yıldır 100 aileyi ilgilendiren çoluk çocuğuyla göz yaşı döken verdiğimiz hukuk mücadesinde onlarca kez durumumuzu anlatıp bir kez bile sesimizi duyuramadığımız yalan sahte belgelerin görmezden gelindiğini anlatmak cumhurbaşkanımızı başbakanlığı ve cumhurbaşkanlığı döneminde defalarca yazıp adalet istediğimizi belirtmek için yazdığımız cimere bak
  • 7 Yıl Önce

Smilie

Bende Cimer'e defalarca başvurmuş birisi olarak şunu söylüyorum tamamemen hain ve acımasız bir kurum sadece yaptıkları sizin iletinizi diğer kuruma iletiyorlar o kurumda saçma sapan bir cevap yazıyor ve olay kapanıyor ve siz sorununuzla oratada öyle kala kalıyorsunuz.Cumhurbaşkanlığının itibarini zedeleyen naciddi bir kurum zaten tweetlerinden de belli etmişler kendilerini. 2024 teki seçimde bu kurum en az 1 milyon oy kaybettirir Cumhurbaşkanı'na umarım tez zamanda kaldırılır tüm kurumlar içerisinde en nefret ettiğim olanı bu.Çalışanlarıda inşallah milletle nasıl dalga geçerek iş yapıyorsa öyle işssiz ekmeğe muhtaç kalırlar.
  • 7 Yıl Önce

Mikiforov

Neoliberal dinde reformcu fazlurrahmancı aile ve sosyolojik yapının tarumar edilmesinin baş sorumlusu akp ve avanesi beni temsil etmiyor kadem kurtarsın onları. gelecek secimde yeni bir anap oldugu iyice belli olmuş olacak ve silinip gidecek piyasadan
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23