• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sefer Aycan'dan KYK açıklaması: Öğrencilere verilen bursların faizi silinmeli

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan tarafından TBMM'ye sunulan 'öğrenim kredisi faizlerinin sıfırlanması'na yönelik teklif, kredi borçlusu öğrenciler tarafından da destek gördü. Binlerce öğrenci sosyal medyada 'KYK borcu belimizi büktü' mesajını paylaştı. Kanunun detaylarına ilişkin yeniakit.com.tr'ye konuşan Sefer Aycan, "Biz en azından borç faizlerinin silinmesini istiyoruz." dedi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Avcı 73

Değerli millet vekilleri bakanlar yetkili bütün bireyler lütfen bu KYK borç lafını silelim gençlerin geleceğinin şekillenmesi için bu ağır borçlardan kurtulması gerekiyor inaninki çok mutlu olacaklar bizim geleceğimiz gençler
  • 7 Yıl Önce

Alp

Faizli ödeme yapanların faizlerini de ödeme yapacakmısınız?
  • 7 Yıl Önce

meleknur

GENÇLER ÖDEYEMİYOR! GENÇLERİN DURUMU OKADAR VAHİMKİ AYLIKLARI KIT KANAAT YAŞLARI İLERLEMİŞ SIKINTILARI VAR EVLİLİK ASKERLİK 30 BİNLİRA BANKADAN ÇEKERLERSE 60 BİNLİRA İŞTEN ÇIKIP YAPIP GELSELER İŞLERİNDEN OLACAKLAR VS KİRA ÇOLUK COCUK DAHA NELER TAMAMI SİLİNMELİ. ÖDEME DURUMU İYİ OLANLAR KAMUKURUMUNDA OLUP İŞLERİ GARANTİ OLANLAR ÖDESİN
  • 7 Yıl Önce

İşsiz

- Teröristler, çocuk istismarcıları, tecavüzcüler, kadın katilleri hariç olmak üzere kader kurbanlarına af çıkarılması.- Vatandaşların kredi ve kredi kartı borçlarından kurtulması. Ekonomide yapısal reformların hızla gerçekleşmesi.- AVM ve zincir marketlere yönelik tedbirler alınması. Çiftçilerin mazot üzerindeki vergilerin kaldırılması.- İşsiz her aileden bir kişiye asgari ücretin yarısı kadar destek verilmesi.- Gençlerimizin iş bulana kadar ailelerinin sağlık sigortasından yararlanması.- Ön lisans mezunlarına lisans tamamlama imkanı sağlanması. Üniversiteye giriş sınavının kaldırılması.- Emeklikte yaşa takılan kardeşlerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi. - Kadına ve çocuğa karşı suçlarda cezaların ağırlaştırılması.- Asgari ücretten vergi alınmaması.- Ücretlilerin asgari ücret kadar gelirinin vergi dışı bırakılması.- Öğretmenlerinin ek göstergesinin 3600'e çıkarılması.- Kahraman uzman çavuşlarımızın tümünün kadroya alınması. - Şehit yetimlerinin tamamına iş hakkı verilmesi. - Andımız... Kaç tanesini hallettiniz?
  • 7 Yıl Önce

Ağa

Bence tüm faizler silinmeli . Devlet bankaları faizsiz kredi vermeli ve batmalı. Kyk da batmalı. ( siyaseten bu kadar ucuz polemik yapmayın. Çözüm bulun paraları ödeyemeyen gençlere iş bulun. Ayıptır yapılan)
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23