• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Baba ve kızı böyle bulundu! Kahreden görüntü

Yasadışı yollarla Meksika'dan ABD'ye geçmeye çalışırken can veren baba ve 11 aylık kızının görüntüsü, 2015 yılında Bodrum'da hayatını kaybeden Aylan Kurdi'yi hatırlattı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Enver

Sular çocukları yutuyor, Ölümden beşik sular, Kah denizler kah nehirler Masum uykulara kokuyorlar. O dev ellerin gölgesine sığınmak, Onların ateşinden kaçmak için, Babalar, sulara dalıyor Evlatlar sudan çıkamıyor Bırakın çocuklar aç da olsa yaşasın, Durun! Sular bu masumiyeti yutmasın. Çocuklar denizlerde değil beşiklerde uyusun Nefes alsın çocuklar! (Allah rahmet etsin yavrulara... Emperyalizminiz kahrolsun. Batınız çöksün. Medeniyetiniz yıkılsın.)
  • 7 Yıl Önce

ümit

Allah İslam dünyası üzerinde oyun kuran hem içerden hem dışardan olan münafık ve kafirleri kahrı perişan etsin. İslam alemine birlik ve dirlik versin İNŞALLAH ( AMİN )
  • 7 Yıl Önce

Hilal

Dünya görsün türkiye elinden geleni yaptı
  • 7 Yıl Önce

Hasan

Suriye lileri kovun diyenler nerde. Eğer vicdan varsa onlarda. ALLAH kimseyi mülteci yapmasın.
  • 7 Yıl Önce

uyan dünya

utan yahudistanın piç abd si
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23