• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeni partiyle ilgili flaş iddia! 'Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın hedef kitlesi onlar'

Yazar Taha Akyol, yeni kurulacağı iddia edilen partiyle ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Akyol, Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan'ın parti kuracağını ve bu partinin hedef kitlesinin şehirler olacağını söyledi.

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

vahdet mehmet güneş

Abdullatif şener aynısını yaptı...kaç asır İslam için cephelerde geçmiş bu halkımızın intizarını almayın sizler akıntıya kürek çekeceksiniz ...Sayın Recep Tayyip ERDOĞANA Cumhurbaşkanımıza yüz çevirip AKP' yi bölme psikozları yapmayın ,A.latif şener akimeti ortada.....evet ingilizlerin bunlara gaz verdiği söyleniyor 2023 te lozan bitiyor..bakın Akdenizde petrol aramamıza tahammülleri yok................istanbul 4 yıllığına Ayın daima karanlık yüzüne tekrar mı dönecek...seküler bir parti kazandı (seküler fransızca bir kelime laik kelimesi gibi(dinden uzak-soyutlanmış -dinsel nitelikten uzak anlamındadır.sağolsun bunları batı hayranı onlardan nemalanan gazete köşe yazarları fransızcayı biliyorlar hem bilgiç gibi olmak hem güzel Türkçemizi atom bombasından daha kapsayıcı şekilde tahrip etmek amacıyla franszıcadan kelimeri telaffuzlarına göre bilinçli şekilde Türkçemize yapıştırıyorlar..Fransızca -Almanca -İngilizce -kursları aldım.ispanyolca ve italyancayı öğrenmeye çalışıyorum ve büyük sözlüğe sahibim güzel Türkçemize tahkirlercesine kelimeler geçirmişler)....İstanbulumuz CAMİLERİ-MEDRESELERİ-TÜRBELERİYLE TARİHİ ESERLERİYLE-MÜZELERİYLE DOĞUNUN PARİSİ inanın Paristen bu yönde daha zengin....ve huzur verici (seküler parti 4 yıl yönetim terminatörlüğünü yapabilecek mi ?25 yıl önceki günlere mi dönderecek ..Ayın bir yüzü gibi daima karanlık mı olacak.....olan İstanbulda yaşayan Halka mı olacak,(şarkılara bile yansıdı ...Grup vitanin..buğün İstanbulda sular -elektrik kesik mısralarını hatırlıyorum...Afrikalı yazarın Roman ismine nazire yapılırsa ****Ağla Sevgili İstanbulum (Yurdum)Ağla****mersiye mi söyleyecek ..saygılarımla ..(.Osmaniye İlinden)
  • 5 Yıl Önce

bekir

Ak partiliyim ve şehirliyim seçmek gerekirse doğu perinçeğe oy veririm bunlara asla....
  • 5 Yıl Önce

hizipsavar

bunların hedefi uşağı oldukalrı ingiliz kraliyet ailesinin hedefleri.2023 de oyları bölüp şimdi ki şer cephesini iktidara getirmek ve bu güne kadar tam bağımsızlık için atılan tüm adımları yok edip tekrar eskiden olduğu gibi ingiltere ve amerikanın uşağı isarilinarka bahçesi yapmak. en büyük hain bunlar.
  • 5 Yıl Önce

AHMET

ulan size oy yok. İnadına AK PARTİ. Türkiye ikili sisteme geçmiştir, sadece geçiş sancıları çekiyorlar. Taşlar kısa sürede yerine oturacaktır. Parti falan kurup boşuna uğraşmayın , zillet ittifakına gidin. Toplumda bir karşılığınız yok.
  • 5 Yıl Önce

Sivaslı

Bi siz eksiktiniz saten turşu bidonları
  • 5 Yıl Önce

mniksek

PARTİNİN ADI BELLİ -YUKAKAP PARTİSİ TAM ONLARA GÖRE BİR İSİM AÇILIMINI MERAK EDENLER VARDIR(yusufu kuyuya atan kardeşler partisi)
  • 5 Yıl Önce

Eren

Davasını satan ülkesinde satar.
  • 5 Yıl Önce

Ali

Masal anlatirdi nur içinde yatsin ninem. Ben otmesem hocalar uyanamaz, ahali de namazi kaçirir, dermiş horoz. Otsunler gorelim. Cenaze namazlarini kilariz
  • 5 Yıl Önce

haşimi

söktürsün gitsinler.... kim oy verir bu müptezellere...
  • 5 Yıl Önce

ALİ SEYFİ

yahu akit web aylardır bu haberi ısıtıp ısıtıp öümüze getiriyorsun.. amacın nedir?? anlıyamadık.. operasyon mu yaparsınız??? sizide anlamak mümkün değil... kurarlarmış da ederlermişde mış mış da miş miş...kursunda görsünler okka kaç dirhem.. bence sizde bunlara çanak tutmayın.. bunalttınız insanları beeee...
  • 5 Yıl Önce

ihsan

get lan hep söylersiniz yaklandır buna rağmen parti kurarlarsa kalleşt,irler halk jkalleşleri sevmez
  • 5 Yıl Önce

Siyasi hesaplaşmalara oyuncak olmayalım

Liberal kılıklı muhafazakar parti mi kuracak sınır yoksa sizin küskünlükten kin ve nefrette kopup yeni bir ruhla hareket etmeniz zor iş Yeni parti kurulacaksa o trenden inenlerle biinenlerle olmaz bu iş Yeni bir rota yeni bir nefes gerekli boşa yorulmayın Yeni ruh gerekli yeni particilik formatı nitelikli islamcılık projesi Particilik kavramını İslami faaliyet adına yeniden yorumlayalım Parti teşkilatları şeffaf olsun Parti kazanç ve ikbal tekkesi olmasın gerçekten dava adamıydı az maaşa kanaat etsin bakalım görelim Teskilatlarda il başkanları dahil Öğretmen maaşından fazla maaş almasın Mitinglere ora bura ayak işlerinde kullanılan Gençlere günübirlik para verilsin ki layık olmadıkları makamlara beklentiyle yalakalıkla yapışmasınlar Holiganlaşan aşırı tazim ve tezahüratla duygu patlaması yapan fırıldak sömürgeciler tedavi edilsin Çok övgü ve sövgü manyağı ayarsızlara yüz verilmesin makam İhale atama gibi köşe döndürücü işler Kamera gözetiminde partiler üstü bir mekanizmayla sağlansın Aynı hanedei bireylerden birinin işi varken ikinci şahsın maaşı belediye hizmetlerinden alması yasaklansın Hiç maaş girmeyen hane hariç kızların ya da eşi maaşlı kadınların belediyede çalışmasına izin verilmesin Zaruret olmadıkça kadınların erkeklerin yerine işe alınması engellemsin çift maaş politikası Eğer tüm erkekler iş bulduysa serbest bırakıldı Kadınların mahremiyetle ilgili iş alanları dışında keyfi çeyiz derdiyle çalışmasına izin verilmesin
  • 5 Yıl Önce

meyyid

bi bitmediniz be..
  • 5 Yıl Önce

Dallı

BUNDAN SONRA TAŞRAYI ŞEHİRLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞMAYAN NE TÜR SİYASETÇİLER GELİRLERSE GELSİNLER İKTİDARDA TUTUNAMAZLAR.AK İÇİN DE GEÇERLİ.EMARELER BAŞLADI.KÖYLÜ EFENDİ DEĞİL HALA EN BÜYÜK YÜKÜ ÇEKEN İNSANLAR.TEK ŞEY SÖYLEYEYİM TÜP GAZI KÖYLÜ KULLANIR.DOĞAL GAZI ŞEHİRLİ.İKİ ÜRÜN FİYATINA BAKMAK YETER.
  • 5 Yıl Önce

ismet

yeter ya bıkınlık geldi artık kursunlar şeref haysiyet yoksunu gül davut babacan akit olarak sizde onların raklamını yapmayın yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeetttttttttteeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • 5 Yıl Önce

Anigzel

Miras ümidi henüz erken hasta çabucak ayağa kalkabilir boşuna beklemeyin kaldı ki hastalık nezle
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23