• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Böyle giderse 2070'de İslam dini dünyayı kuşatacak"

Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren araştırma şirketi Pew, 2070 yılına kadar İslam'ın dünyanın en büyük dini olabileceğini açıkladı. Pew, İslamiyetin diğer bütün dinlerden daha hızlı yayıldığına da dikkat çekti.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

FILIZ oNBULAK

COK MERAK ETTIGIM BIR SORU ..... SURIYELI VE DIGER ULKELERDEN KACAN MUSLUMANLAR NEDEN SUDI ARABISTANA, KATAR'A GITMIYORLAR....ONLAR DA SUNNI.....NEDEN KAPILARINI ACMIYORLAR ...... NEDEN GAVUR MEMLEKETLERE GITMEYI TERCIH EDIYORLAR. 3-5 TANE AKP LI DOSTUM ILE KONUSTUM, ALMANYADA IS BULMAK ICIN ARASTIRMALAR YAPIYORLAR. YASAM SARTLARININ DAHA IYI OLDUGUNU SOYLUYORLAR..... DOGRUMU????
  • 9 Yıl Önce

müslim

huntington, islamın 1.din olacağını 2025 için söyler;islam karşıtı planlar ve yaşadığımızın ana nedeni islamı engellemektir.
  • 9 Yıl Önce

enver bakirci

muslumanlar sevgi ile cogaliyor.
  • 9 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23