• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kurtuluş Tayiz de aynı adresi gösterdi! Çağrı cihazı infilakı gibi fon krizi de zaman ayarlı

Türkiye'yi çalkalayan dev fon krizinin arkasındaki Siyonist entrikayı köşesine taşıyan Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz, skandalın zamanlamasına dikkat çekerek kirli oyunu gözler önüne serdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM'deki tarihi çıkışının hemen ardından düğmeye basıldığını vurgulayan Tayiz, "İsrail, fon krizini de tıpkı Lübnan'daki çağrı cihazlarında olduğu gibi zaman ayarlı biçimde patlatmıştır. Fon skandalının arkasında yolsuzluk kadar, Erdoğan'ın Filistin politikasını hedef alan bir İsrail operasyonu da var" ifadeleriyle alçak tezgahı deşifre etti.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Köroğlu

Siyonistler olmasa.dış güçler olmasa..iktidardakilerde sahtekarlık olmaz yani,öylemi !
  • 1 Saat Önce

Osman Arıkan Nacar

Kaç milyar götürdü? Kim bu adam? Hangi partide? Ne görevi var? Kiminle tatil yaptı? Haberci kardiṣlerimiz yazın da millet bilsin.
  • 1 Saat Önce

Ysf

Siyonistlerin tüm dünyayı ele geçirmek istediğini biliyoruz. Bunlara destek olan iç hainler kimse onlar bulunup doğduğuna pişman edilmeli. Her şeyi siyonistler yapıyor diye geçiştiremeyiz.
  • 1 Saat Önce

Ahmet Kar

Pes doğrusu Fonda olanlar Akp liler,patlatanlar dış güçler yersen afiyet olsun.
  • 1 Saat Önce

Yusuf büyük

Ne yapalım bizde bir siyonis mit bulalalim mali götürmek için oldu her türlü dalavere yap siyonistler yaptı vatandaş buna bir şekilde inanır işin içinde bir tane ak partili olmaz eyvallah o zaman inanırım suda ülkenin üstünde ekonomik entrika dönüyor burada eyvallah insanlarin sevki kalmadı
  • 1 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23