• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çerçeve Yasa sonrası ilk görüşme! DEM Parti heyeti İmralı’ya gitti

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İmralı Heyeti üyeleri Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Özgür Faik Erol, elebaşı Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere 17. kez İmralı Adası'na gitti. Görüşme, aynı zamanda çerçeve yasa sonrası ilk olma özelliğini de taşıyor. Öte yandan gözler bir yandan da PKK'nın silahları teslim edip Kandil'i boşaltmasına çevrildi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

YILMAZ DURMUŞ

Nedir şu imralı sevdası ya, bir türlü bitmek bilmedi şu gidiş gelişler, yeter artık gına geldi
  • 2 Ay Önce

Zaza

Reisin ve devlet bahçeli nin en büyük hatası bu oldu bunlardan kardeş olmaz bunlarda kuyruk acısı varken barış hikaye yarın Öcalan ölürse 50 tane Öcalan ortaya çıkar tekrar başa döneriz
  • 2 Ay Önce

Yuh artık

Resimdekilerin hepsi Türk ve devlet düşmanı..Kimin adına ,ne için gidiyorlar.
  • 2 Ay Önce

Yapmayın

Artık erken seçim gerekli..Çünkü partilere karşı halkı görüşdeğişmiştir.Mho artık seçmenin oy verdiği parti değildir.
  • 2 Ay Önce

Devlet aciz değildir.

Yazıklar olsun.. Kandile gerek yok...İmralıda sanki bir görünmeyen devlet mi var..Kim bunlar neden giderler...Türk devleti bir bebek katilinin himmetine mi muhtaç kaldı..Villa ne demek,kurullarda ne işi var... Güneydopuda devlet otoritesi yok mu.Resmi dilin dışında 1 sıraya başka dilde tabelaya nasıl kim izin veriyor.Bu özerkliğin bölünmenin ilk adımı olur..KANUNLARLADA YASAKDIR.
  • 2 Ay Önce

Yazıklar olsun

17 kere yazıklar olsun. Allah büyük.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23