• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali Karahasanoğlu fena yakaladı! Kuriş ve Kuytul’a olay soru: Memnun musunuz?

Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, “Kuriş’ler, Kuytul’lar.. Memnun musunuz, yol arkadaşlarınızdan” başlıklı yazısında Alihan Kuriş ve Alparslan Kuytul üzerinden dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Karahasanoğlu, İBB yolsuzluk davasındaki Adem Kameroğlu'nun ifadelerini gündeme taşıyarak Ekrem İmamoğlu ve Necati Özkan cephesine sert eleştiriler yöneltti.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yalan söyleyen tarih utansın

Allah (c.c.) bize bıraktığı kutsal emanet kuranı Kerim hiç mi okumadınız ey din tarikatlarının arkasına gizlenerek fitne yayan sözde liderlerin müridleri açın okuyun Müslüman müslümanın kardeşidir buyuracak yüce yaradan siz şirk içinde ısrarla kin ve düşmanlık yapacaksınız. FETÖ yapılanmasını gördüğünüz halde ısrarla bu oyunun içinde oluyorsanız demek sizin Allah korkunuz yok. Hadi tarikatlarınızı desteklemeye devam edin lacivert takkenizi giyerek daha çok Müslüman olduğunuza inanmaya devam edin. Hesap günü Allah(c.c.) huzurunda emirlerini neden yapmadığınızı sorduğunda aynen dünya hayatında yaptığınız gibi fitneye devam edin.hucurat 10 ayeti inkar edin 12 ayet kardeşinizin etini yemekten hoşlanır mı ayetini siz evet diyecek kadar uzaklaştınız. Çünkü geçmişte yaşadıkları zulüme rağmen şu anda kardeşlik bir bayrak gibi yükselirken siz sokaklarda fitneye devam ediyorsunuz.
  • 2 Ay Önce

ssseee

Bu Vatana Millete Ihanet Eden Cezasini Ceksin Hem de En Agir Sekilde
  • 2 Ay Önce

Nihat Kızılçelik

İşin içinde büyük menfaat ve çıkar var Fetöcüler Oktarcılar Ekrem İmamoğlucular Kurişçiler şimdide Kuytulcular hepsi avlayıp büyük balık yeme peşine düştüler ama o balığı yemeye çalışırken balığın kılçıklarının gırtlaklarına batıp yırtacağını hesaba katmadılar birileri dindarlık mavalı okuyarak soygunculuk yaparken bir diğerleride Atatürkçülük mavalı okuyarak soygunculuk yaptı hepsinin ortak kurnazlığı aynı kullandıkları maske arkasına sığınmaları nasıl olsa bu toplum bize inanıyor çalıp çırpar üç beş yıl yatar mağdurları oynar çıktığımızdada kaldığımız yerden sahtekarlığa devam nasıl olsa cezalar caydırıcı değil azdırıcı Çinde İranda olsa bunları sallandırırlarda bizde Avrupa birliğine girme sevdası yüzünden Avrupa uyum yasaları uygulandığı için bizim hırsızlarımız için cezaevinde yatıp çıkmak caydırıcılıktan uzak ödül sayılır besle suçlu kargayı çıkar çıkmaz oysun gözünü bizde katile sapığa hırsıza kader kurbanı gözüyle bakıldığı için daha çok nerde bu adalet mavalı okumaya devam ederiz
  • 2 Ay Önce

eskiden türk police’ si yakalar dirleridi

şimdi bu ‘hasan abi yakalar’ olayına dönüştü, teknölöcük bi durum bence..
  • 2 Ay Önce

Utanın

Hakiki inanaları kandırmışlar öyle mi..
  • 2 Ay Önce

Yazıklar olsun

Millet müslümanlara yardım diye bunlara para veriyor ,bunlarda nelerle uğraşıyorlarmış. Bunların islama faydası değil aksine zararı oluyor.
  • 2 Ay Önce

ata

memnun ki giderken sırıtıyordu... öteki de zaten bi alsalar da namım yürüse, inananlarımı biraz daha ajite etsem diyordu. ikisi de mutlu mesut...
  • 2 Ay Önce

Akın bey

Oy verdikleri kamuyu dolandırdı, kendileri saf inançlı insanları dolandırdı, hırsız hırsızı tanır olan devletime milletime oluyor her zaman ne zaman akıllanır bu millet Allah herkese akıl fikir versin inşallah.
  • 2 Ay Önce

Recep Aydın / Sosyal Bilimci

Ali Karahasanoğlu’nun sorduğu o zehir gibi soru, sadece bir siyasi eleştiri değil, inancı şahsi ikballerine paspas yapan maskeli bezirgânların suratına inen tarihi bir şamardır. Din tüccarlığı, bu toprakların gördüğü en aşağılık, en riyakâr ve en acımasız sömürü mekanizmasıdır. Ağızlarından Allah, kitap ve mukaddesat kelimelerini düşürmeyenlerin, perde arkasında belediye yolsuzluklarının, şaibeli para musluklarının ve kirli siyasi ittifakların figüranı haline gelmesi tam bir ahlak iflasıdır. Kendilerine inanan saf ve temiz insanları peşlerinden sürükleyip, günün sonunda onları kirli pazarlıkların masasına meze yapan bu yapılar, mukaddes değerlerin arkasına gizlenen birer menfaat şebekesinden başka bir şey değildir. "Yol arkadaşlarınızdan memnun musunuz?" sorusunun muhatapları, o karanlık ittifakların içinde vicdanlarını kaç paraya sattıklarının hesabını vermelidir. Dün güya hak ve hakikat davası güttüğünü iddia edenlerin, bugün yolsuzluk davalarında adı geçenlerin ve siyasi tetikçilerin kuyruğuna takılması, içlerindeki dünya ve makam hırsının ne denli gözlerini kör ettiğini açıkça ispatlamaktadır. Kutsal değerleri koruma maskesi takıp, arka planda milletin malına göz dikenlerle saf tutanlar, bu milletin inancına sırtından hançer saplayan hainlerdir. Bilinsin ki inanç, hiçbir kirli paraya, hiçbir şaibeli fona ve hiçbir siyasi uşaklığa feda edilemeyecek kadar azizdir; bu azizliği kendi dünyevi hırsları için kirleten tüccarlar, tarihin çöplüğünde ve milletin vicdanında ebediyen mahkûm olacaklardır.
  • 2 Ay Önce

Diğerlerini de yazsa..

Ali Bey..

Aslan

Süleymanlilar halen Sahip cikiyorlar Alavere Dalavereylen basa gecen liderlerine,Bu Cemaate En Büyük Ihaneti Ali Erhan Kuris Ve Hilmi Tuna yapmistir Piran bunlari basimizdan alsin Amiiin inshaallah
  • 2 Ay Önce

Aslan

Memnun olanlar zaten Davasina ihanet etmiştir
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23