• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AP raportöründen skandal İmamoğlu paylaşımı! Şu komiserliğe soyunan adama köpekli muamele yakışır!

Yolsuzluktan tutuklanan eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için yarın Türkiye’ye geleceğini açıklayan Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor’un yola çıkmadan önce paylaştığı skandal ifadeler büyük tepki çekti. Geçmişte ABD aleyhindeki açıklamaları nedeniyle ABD’de diplomatik kuralları zorlayan muameleye tabi tutularak köpeklerle aranan İsrailli bakana verilen dersin bir benzerini, Türkiye’yi sömürge ülkesi gibi gören Amor’a da havalimanında köpekli arama ile had bildirecek yetkililerimiz büyük alkış alacaktır.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

kaan

bizdekiler gibi bunlarda da monşer ve satılık çok havla deyince havlıyor
  • 1 Saat Önce

vatan

ak parti cesaret edipte yapamaz
  • 1 Saat Önce

Haddini bildirin

Hadi gardaşlar gözünüzü seveyim bu haine haddini bildirin aynen onlar gibi köpekle arama yapın
  • 1 Saat Önce

Şeref

İllaki had bildireceksek, almalım ülkeye ....

KÖKSAL

Kuklalar ve Kuklacılar işbaşında... Yine, yeni, yeniden 5.kol faaliyeti başlıyor...
  • 2 Saat Önce

Nazim arat

Ab komiserin lafları boş laflar, bu utanmazlar Filistin konusunda sessiz kalmaları karakterlerinin. Ab ve Abd kendi hainlerini idam eder, yabancı ülke hainlerini kahraman ilan ederler
  • 2 Saat Önce

Mehmet

Bu Avrupa Parlamentosu üyesi Nacho Sanchez Amor'un Ekrem İmamoğlu'na olan sempatisine bakın. Düşünmüyor ki bu ülkede yasal süreçler yürütülüyor? İBB davası gibi ciddi suçlamaların soruşturulması NATO zirvesinden daha önemli bir konudur, değil mi? Amor'un Türkiye'nin demokratik geleceğini Silivri'deki mahkeme salonunda şekilleniyor diye bahsetmesi utanç verici. Bu adamlar kendi çıkarları için ülkemizi yıpratmak istiyorlar, İmamoğlu da onların oyununa gelmiş olabilir. Uluslararası medya kuruluşlarının ve insan hakları örgütlerinin bu duruşmalara odaklanması Türkiye'nin iç işlerine burnunu sokmalarıdır. Allah milletimizin gözünü açık tutsun, böyle hainlerin gerçek yüzlerini ortaya çıkaracak bir güç bizde olsun!
  • 2 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23