• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP seçim kaybetse bu kadar üzülmezdi! Alkollü içeceklere zam yağmuru

Yeni yıla vergi düzenlemeleriyle girilmesinin ardından, alkollü içecek sektörü en büyük darbeyi alan kalemlerden biri oldu. Alkol ve sigaraya gelen yüzde 7,95'lik ÖTV artışı, raflara "zam fırtınası" olarak yansıdı. Sosyal medyada fiyat artışlarına tepki gösteren seküler kitle, gelen zamlar karşısında adeta "seçim kaybetmiş" gibi bir yas havasına girdi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

elefteros tipos

Laikçi yobazlar bol bol için ve hazineye destek olun. Boş yapmayın.
  • 1 Gün Önce

Zam kime yaradı?

 alkolden kaç para kazandırdığını yazsanıza?
  • 1 Gün Önce

Okyay

Az az chp belediyeleri suya yaptkiklari zamin aynisi alkolu iceceklerede olmaliydi yazik 100 de 150 cok guzel olurdu
  • 2 Gün Önce

Hakk cvp kindar musliman

"Gayrimüslimler içki üretebilir, şeriat buna engel olmaz. Yalnız Müslümanlara satamazlar.Kanuni zamanında da böyleydi, Abdülhamid zamanında da böyle.Belçikalı Bomonti kardeşler gayrimüslimlerin yaşadığı Şişli’de bira fabrikası açma iznini istediğinde de bu çerçevede izin verilmişti.
  • 2 Gün Önce

Orhan

Az bile olmuş. İçki nedir ya? Haram olan, beyni uyusturan bağımlılık yapıcı bir madde..Yasaklanması daha doğru olur. Haram olan işler o topluma daima zarar verir.
  • 2 Gün Önce

Orhan

Az bile olmuş.
  • 2 Gün Önce

Kindar musliman

Anadolu'da ilk içki fabrikası Abdülhamit zamanında açılmıştı..bu durumda en büyük kemalist Abdülhamit mi oluyor !
  • 2 Gün Önce

Vatandaş

" Bomonti Bira Fabrikası, 1890 yılında Feriköy'de İsviçreli Bomonti kardeşler tarafından kurulmuştur. Fabrika, Osmanlı dönemindeki en büyük yatırımlardan biri ve ilk seri üretim "bira fabrikası" olması nedeniyle oldukça önemlidir. " 1890 yılında tahta Sultan Abdülhamit vardı. Rabbim sizi O'nunla öbür dünyada aynı yerde buluştursun inşallah amin.

Deli İbo

Müslüman düşmanı kindar, yalan agzınıza yuva yapmaş, geniniz böyle çünkü. Bu vatanda ilk içki fabrikası Selanik'linin Cumhuriyetinde İstanbul Bomonti'de bira fabrikası kurulmuştur. Araştır bak bakalım, hala Cennet mekan Abdulhamit'i karalamayı bırakın.

Vatandaş

chp ile içki bütün kötülüklerin anasıdır.
  • 2 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23