• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’nin Terörsüz Türkiye raporundan ‘Ekrem’ çıktı: Varsa yoksa yolsuzluk ve hırsızlık zanlısı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Millî Dayanışma, Kardeşlik Ve Demokrasi Komisyonu’na sunduğu 53 sayfalık rapora yolsuzluk ve usulsüzlükten tutuklu olarak yargılanan başta eski İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere, tutuklu yargılanan CHP’li belediye başkanlarına tahliye talebi damga vurdu.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Deli İbo

Sülün Eko İstanbul'u Adana Kebabı gibi yedi, üzerine bir de af edilmesi talep edilerek Hatay Künefesi'mi versinler istiyorsunuz. Eko'ya arka çıkan CHP'lilerin esas derdi nafakaları kesildi, adam bunları paraya gark etti. Yoksa kimsenin derdi Eko değil.
  • 1 Gün Önce

ata

mahkemedeki oturuşu nedense esedi hatırlattı... esed kaçtı.. bu kaçamayacak... ömürboyu silivri maskarası...
  • 1 Gün Önce

Misafir

Dünyanın en büyük hırkızı cepe li eko ya özgürlük hırsızlık için hırkızlara cesaret verir . Gün yüzü görmesin inşallah.
  • 1 Gün Önce

Böyle birine ekonomiyi beğenmeyen açım diyenler

Arabasını evin arabasını kiraya evini kiraya kızımın koca olarak verir mi oyunu verenler açın diye feryat ediyor adam senin için çalışmıyor ki kendi için çalışıyor suçlu şimdi bu adam mı
  • 1 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23