• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakanlık harekete geçti! İnanç ve değerlere hakaret eden ürün satışa sunulmuş

Ticaret Bakanlığı, bir e-ticaret platformunda toplumun inanç ve değerlerini hedef alan ürünlerin satışa çıkarıldığı iddiaları üzerine inceleme başlattı. Söz konusu ürün satıştan kaldırılırken, satıcı hakkında mevzuat çerçevesinde gerekli idari süreçler başlatıldı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

YILMAZ DURMUŞ

Söz konusu sakıncalı ürün hakkında Bilgi verilmediği için herhangi bir yorum yapamıyorum. Ancak bakanlık sakıncalı buluyor ise bizim bilmemizin önemi yok, cezalarını çeksinler
  • 1 Yıl Önce

Tuğrul

Maneviyata, milliliğe anane, gelenek ve göreneğe söğmeye cesaret eden alçakları kıpraşmadan Devlet Ricali derhal imha etmeli. Köpeksiz köy buldular diye kimse değneksiz dolaşmamalı. Kırılması gereken her yerleri kırılmalıdır.
  • 1 Yıl Önce

ÜRÜN NE ABİ

Bravo ürün yasaklanmış. Ne güzel... Ürün ne? Haberin kendisi yok.. Habersiz haber yapma dönemi mi
  • 1 Yıl Önce

bektaş teper

bence hiç bir din ve dindarlar bir birlerine hakaret küfür aşağılayıcılık yapmamalı hepimiz insanız herkesin dini kendine amma bir birimize saygılı hoş görülü anlayışlı olmalıyız. haaa bu öfkeyi hiddeti şiddeti yaptıranlar kendilerini büyük görüp haşa ALLAH yerine koyupda bizleri kandıranların suçu. başta bizim hiyanet işleri, kiliseler kardinaller yapıyorlar . tabi içilerindeki iyilere bişi diyemeyiz. tüm dünya önce bunları düzelmeli yoksa dünya cehennem olur?.
  • 1 Yıl Önce

sdl

ne zındıklar türedi memlekette
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23