• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem’in gazetesi 'Yalanın Nefes’i Babacan’ı kızdırdı

Ekrem İmamoğlu’nun Sözcü’den transfer ederek kurdurduğu iddia edilen ve yalan haberlerin nedeniyle ismi ‘Yalanın Nefesi’ne çıkan Nefes gazetesinin ‘U Dönüşü’ manşeti Ali Babacan’ı kızdırdı. AK Parti’yle döneceği iddialarıyla ilgili konuşan Babacan "Geri adım yok" diyoruz, adam manşette ‘U dönüşü’ diyor, hekim arkadaşlara bunu sordum. Tıptaki adının paranoya olduğunu söylediler. Bu artık tıp biliminin sorunu" dedi. Babacan CHP’lilerin ikide bir bahsettikleri “CHP’nin oylarıyla seçildiler” iddialarına ise “Hadi oradan! Siz gidin eski genel başkanınızla kavga edin” karşılığını verdi.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

los pollos

Hadi oradan beybican. Yeni mi anladın vatan hainlerinin tıynetini ? Daha dün aynı masada sırıtarak iktidar hayali kuruyordun.
  • 1 Yıl Önce

Mak

Sana sayin kelimesini kullanmadan direk Ali Babacan DIYET borcu ödemek iste böyle bi sey, hep karsina cikacak , o zamanlar sokak da hep bos Mikrofon bekliyodun biri uzatsada iki konussam diye, Hadi simdi konus.
  • 1 Yıl Önce

B.paşalı

Babacan kimlerle iş tutunuz hırsızlarla Sizde mi acaba. Sen AK Parti'ye kurban ol. Partinin sokağından geçemesin. Kendini ne sanıyorsun fayulye gibi nimetten mi. Sen fena gaz yaparsın. Bu saatten sonra sen den olmaz. Sen bezine geri dön bezci babacan
  • 1 Yıl Önce

ziyaretçi

Sayın Bebecan hala bunlarla iş tutulmayacağını anlamadiysan bir kere daha yazıklar olsun. Yahu bu adamların ne azgın ne omurgasız bir güruh olduğunu umarım artık anlamışsındır.
  • 1 Yıl Önce

Medya

Ülkedeki medyanın pür melali! Sağcı-solcu, akp li chpli.. hiç biriniz güvenilir değilsiniz
  • 1 Yıl Önce

Chp siz siyaset hayal değil

Vay vay içi boşalmış tarihi geçmiş chp ye alternatif partiler çokda iyi oluyor.
  • 1 Yıl Önce

okur

senin kac oyun vardi?
  • 1 Yıl Önce

Öztürk

Bebecan! Sen bu adamlara bildiğin halde "hırsızlık yaptınız, bizim hırsızlarla işimiz olmaz" bile diyemiyorsun.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23