• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Azerbaycan, Suriye'ye gaz ihraç edecek! Gardaş'tan Suriye'ye cansuyu...

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre Aliyev ve Şara, bakanlar ve diğer yetkililerin de katılımıyla görüşme gerçekleştirdi.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

metin tunç

GARDAŞ israile o kadar yakıt gönderdikten sonra biraz da müslümanlara gönderiyor demek
  • 5 Ay Önce

İran=İsrail=Müslüman Katilleri

Ne oldu, işine mi gelmedi. münafık İran'ın sözcüsü gibi yazmışsın. Müslüman katilliğinde; İran ve İsrail'in, birbirlerine alan açtıklarını ise es geçmişsin. Bugünlerde aralarının limoni olduklarına aldanılmasın. İt, İtin arkadaşıdır her zaman, arasıra itler arasında böyle kuyruk kavgaları olur.

Leyl....

Benim karde$im degil!. Isteyen ler olabilirler.. Elinde insan kani olan biri Ile karde$ olamam..
  • 5 Ay Önce

Leyl....

$u Fotograf bile Sionizmin sinsi ve arlanmaz yüzüne bir ispatdir..
  • 5 Ay Önce

Abdullah Biri

Sayın Aliyev ülkendeki şia calışmalarına artık izin verme HZ ÖMER VE HZ AİŞEYİ korursan ihya olursun
  • 5 Ay Önce

Azerbaycan Türklerine sesleniyorum.

Azerbaycan Türklerine sesleniyorum. Sizlerin yeri, Türkiye’nin yanı olmalıdır. Kırın fars-pers zincirlerini. Hiçbir Türk’ün öz inanışı olamaz, Ebu Lü'lüe el-Mecusî'nin torunlarının uyduruk fars-pers inanışı şiiizm. Sizleri, ekleme yapılmamış orjinal olan Ehl-i Sünnet Müslümanlığa davet ediyorum. Bırakın, sinsi moruk Hamaney’in masallarını-hikayelerini, yalanlarını-palavralarını. Sizlerin yeri, Ermeni dostu İran-Fars-Pers'in yanı olmamalı. Sizlerin yeri, Türkiye’nin yanı olmalıdır. Müslüman katilliğinde melunlukta; Netanyahu neyse, Hameney de aynısıdır.

Akit seven yahudi

gazzede olup biteni onaylamak mumkun degil, katil Netanyahu nun ipini Israil kesecektir. Ancak Aliyevi i Israil ile mantikli iliskiler yuruttugu icin tebrik ederim. Suriye cok yakinda Ibrahim anlasmalarinin parcasi olacak. Akabinde Turkiye nin de Israil ile ikili iliskileri devam edecegi bir gercek Akit dostlari, istesekte istemesekte Israil ve Turkiye iyi iki muttefiktir
  • 5 Ay Önce

Akit seven Arap

Sendeki bu telaş kaygı hezeyan niye. Gören de seni Müslüman katili münafık İran'ın foseptiği zanneder. Türkler, Kürtler ve Araplar kardeştir ; Ermenistan ve İran-Fars-Pers kalleştir-melundur.

Teşekkürler Sayın Aliyev

Sayın Aliyev, melun İran'dan çok zarar gören Suriyeli kardeşlerimizi düşündüğünüz için çok teşekkür ederiz. Melun İran'ın Suriye'de yaptıklarını gavur İsrail bile yapmamıştır. Melun İran'ın, Karabağ savaşında daha çok Azerbaycan Türkü öldürülsün diye Ermeniler bolca silah ve mühimmat dağıttığını da unutmadık. Bölge için İsrail neyse, melun İran da aynısıdır; hatta daha melun ve daha sinsidir.
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23