• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aliyev'den PKK'nın fesih sonrası tüm Türkiye'ye tebrik mesajı: Türkiye’yi kutladı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, PKK terör örgütünün fesih ve silah bırakma kararına ilişkin Türkiye'yi tebrik etti.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Leyl....

Gördük garda$in duru$unu, maalesef!! Esasen bunlar hep batil Ile Hak ayrilsin diye ortaya dokulup, saciliyorlar.. Kendi agiz lari Ile kendilerini ele veriyor lar..
  • 6 Ay Önce

Baba

Haberinizi beyendim,kardaşlık ruhuna uyğundu.Amma,çalışak,kardeş devlet başçılarımızın isimlerinin qarşısında bir “sayın” kelimesini yazak,bununla yöneticilerin itaetinden çıkıb hızla asiliye yuvarlanmaqda olan indiki nesilde güzül bir kültürü yaymış olarıq/olarsınız.Bu,emir sahiplerine itaeti emir eden(en-Nisa 59) Uca Allahın emirine uymanın gerektirdiyi bir ameldir,sanırım.Emir sahiplerine/yöneticilere sayğı itaetin ehtiva etdiyi bir davranışdır.İtaet ise Uca Allahın emri olduğu için,demek ki,hem de bir ibadetdir.İbadet ise Uca Allahın razı qaldığı ameller olduğundan,yöneticilere sayğı ve ehtiram göstermekle ibadet edib amellerimizi zenginleşdirmiş olur,ahiretimiz için bir yol azığı(azukası)edinmiş/kazanmış oluruq.
  • 6 Ay Önce

Kendi kendimizi kandırmayalım

Müslüman avcısı katil siyonist köpeklerin dostu bizim gardaşımız asla ve asla olamaz. Gardaşımız ise eğer, bunu önce bir kanıtlaması gerekir.
  • 6 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23