• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hürjet fabrikasına teşvik! Kayseri'de inşa edilecek: Yılda 12 uçak üretilecek! İmza attı

HÜRJET'in komponent seviyesi montajının yapılacağı TOMTAŞ fabrikası süper teşvik programına dahil edildi. Hürjet bir ilke daha imza attı. Tesiste yılda 12 adet HÜRJET üretilecek.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hasel

Mutlaka,yılda KAAN DA 36 uçak,HÜRJETTE 48 uçağa üretimde ulaşmamız gerekiyor.Eğer,dışarıya,genellikle dost ülkelere satacaksak hedefimiz bu olmalı.Aynı zaman da geliştirme çalışmaları da devam etmeli.
  • 9 Ay Önce

Gültekin

VATANIMIZ, MİLLETİMİZ VE TAM BAĞIMSIZLIĞIMIZIN KİLOMETRE TAŞLARI OLAN BU YATIRIMLARIN HEPSİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN., LAKİN BÖYLESİ ÇOK GÜZEL YATIRIMLAR, VURGUNCULAR, SOYGUNCULAR KADAR NİÇİN KONUŞULMUYOR?, HALK OLARAK BUNA ÇOK ÜZÜLÜYORUZ.
  • 9 Ay Önce

Doğruya Doğru

Ülkem Reis önderliğinde teknolojide Bilimde Sanayide hızla gelişiyor artık her teknolojik aleti üretip satacak konuma geldik 5 yıl sonra sayılı ekonomiler arasına gireriz bu hızla yeter ki Muhalefet paçamızdan çekmesin Reis başımızda kalsın.
  • 9 Ay Önce

Mustafa NAMLI

Önce Türkçe yazmayı öğrenin.
  • 9 Ay Önce

Bozok

Çok güzel mükemmel inşallah hayırlısı ile faaliyet gösterir.
  • 9 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23