• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İBB böyle soyulmuş! İşadamı Hasan Şenyurt: 6 ay boyunca Kültür AŞ’den para taşıdık

İETT İhalelerinde Rüşvet İddiası: Para kulelerinin olduğu yere dolar ve eurolar CHP’li Vekilin Çakarlı Aracıyla taşındı.

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

YILMAZ DURMUŞ

Herşey gün gibi, ortada iken hala mağdur edebiyatı ile arsızlıklarını, hırsızlıklarını, rüşvet ve irtikaplarını gizlemeye çalışarak devletin mekanizmalarının olaylara el koymasından sonra işi siyasi husumet gibi lanse edilmeye çalışıyor. Hele Özgür Özel çok yanlış yapıyor. Kendiside Ekrem İmamoğlu'nun nasıl biri olduğunu çok iyi biliyor. Ancak herhalde kendini şaibeli kurultay neticesinde CHP genel başkanı olmasına vesile olmasından kaynaklanan gebeliğinden ötürü arka çıkmak istiyor, isteyerek veya istemeyerek aynı pisliklere bulaşacağından hiç mi korkmuyor. Anamuhalefet partisi genel başkanı, şayet herhangi bir karın ağrısı yoksa bu kadar cahil biri olamaz.
  • 1 Yıl Önce

Allah belanızı versin milletin parasını çaldınız

Kardeşim saatlerce mola vererek par sayıyor adamlar nereye ellerini uzatsalar balya balya para çıkıyor sanki içerde matbaa var.
  • 1 Yıl Önce

kel hasan

belediye kayyumluk olmuş garibanın parasını yutmuşlar haram olsun
  • 1 Yıl Önce

ziyaretçi

her tarafı hırsızlar sarmış dört bir yanı. Bu nasıl iş balya balya paralar nereye gidiyor. Bu ne kadar paragöz bir insanlık. İstanbullu bunu görüyordur. Millet artık ne yapsın şuraya bakın kime oy verecek?
  • 1 Yıl Önce

hasel

Her pisliğin altında chp vardır.
  • 1 Yıl Önce

Murat gözükara

Hala ekremi savunanlar var...rantları var ondan...
  • 1 Yıl Önce

Misafir

GİB Neden bunların peşine düşmüyorda garibanların peşine düşüyor.garibanların çakarlı vekil aracıyokta ondandır.
  • 1 Yıl Önce

Aydin

Yok bence bu duzenbaz tarihin enbüyük yalanci iki yuzlu utanmaz ekrem baskan yolsuzluk yapmaz anlasilan bu sahtekar algilan is yapmaya calisan beceriksiz ekrem ve fondaslari istanbulda para birakmamislar fondaslar ve ekremin troll ordusuna böylece bol para dagitmislar Sorun canbaz ekoya cok magdur
  • 1 Yıl Önce

CHP HIRSIZLAR YOLSUZLUKLAR PARTÌSÌDÌR

CHP ARTIK YOLSUZLUKLAR ÌLE ANILMALI BAṢKA SÖZE HACET YOK
  • 1 Yıl Önce

Fikri

İşte şimde "Her şey çok güzel olacak"... :))
  • 1 Yıl Önce

Salih

Allah CC Ekrem sahip çıkan soysuzlara lânet eylesin
  • 1 Yıl Önce

zaman

evet suç işlemişler amma şimdi o istabullu denenleri görünce diyiyorum ki onları yerlerde süründürse azdır istanbulluya
  • 1 Yıl Önce

OMUT

Bunlar sanıyorlar ki daha 1900 yılların Türkiye'si var, Onlar sanıyorlar ki daha ataları hayatta ve yapacağı her şey onların yanına kar kalır. bu Türkiye eski Türkiye değil kardeşim, istediğiniz gibi at kuşturamazsınız artık . bunu anlayın artık. ama ne olacak onların hırsları onların fitneleri tuzakları kıyamete kadar devam edecek, haklının mazlumun güzel insanların da mücadelesi de kıyamete kadar devam edecek. ALLAH VAR GAM YOK . KAHIRU PERİŞAN OLAN İÇKİ İÇİP SAPITANLAR. MASONLARININ HİZMETKARLARI. İmansızlar kazanmazlar. Belge var şahit var ama gözleri kör kulakları sağır , tabiki dilleri gerçeği söylemezler.
  • 1 Yıl Önce

Zekicu

Ekrum, bütün Trabzon'lu hemşerilerini sofranıybaşına toplamış anlaşılan.Her zaman inandığımız gibi,Allah (c.c) imhal eder ama asla ihmal etmez.
  • 1 Yıl Önce

Eski tüfek

Adamlar deveyi hamuduyla goturmüş...
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23