• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD Mısır’dan askeri desteğini çekiyor! Mısır şaşkın

Trump yönetimi, Mısır ordusuna sağlanan askeri yardımı kesme kararını Kahire’ye bildirdi. Bu değişikliğin 2025 yılı içerisinde yürürlüğe girmesi planlanıyor.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Derya

Devletlerin eli güçlü değil blöf yapmaya güçleri de yürekleride yetmez zaten seçim sistemi ike hep altlarından sandalyeleri çekilip idam olma durumunda tutan adeta domekkesib kılıçı ı gib.i. iktidarları daha az oy oranlarında kalanlar görünüşte ülkelerini daha iyiye götürmek yerine güçlüye küresel sistemin azizliğine uşaklık eder halde tutuyor. Bu pokerde abd nin blöfünü kim yutacak tabiki siyon itlerin küresel truva atı abd nin zulmune sömürsüne karşı bilinç geliştirmeyen tüm dünya devletleri yiyecek
  • 8 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

ABD yeni ve enteresan başkanıyla dünya çapında kabadayılığa soyunmuş durumda, ancak dünya eski dünya değil, artık ABD Kore'de, Viyetnam'da, Afganistan'da olduğu gibi kendi askerleriyle bir yerlere girme dönemi bitti. Özellikle komşu ülkeler arası muhtelif çekişmeleri kaşıyarak vekalet savaşları ve ekonomik kartlarını öne sürerek işine gelmeyen yönetimleri zaptı rapt altına çalışıyor. Artık bundan sonra ABD'nin hamlelerinden ziyade poker oyununda olduğu gibi ABD'nin blöflerini görerek, ya ram olacak yada blöfleri yutmayıp rest çekecek bakalım o zaman ABD ne yapacak, bence diğer devletler rest çekip kafa tutmaya başlarlar ise ABD geri adım atacaktır. Böylelikle belkide dünya düzeni bile değişecek BM yeniden organize edilecektir.
  • 8 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23