• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Almanya’dan HTŞ kararı!

Suriye’de muhalif grupların Şam’a yürüyüp, 61 yıllık Baas rejimini devirmesi tüm dünyanın gündemini bir anda değiştirirken, Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Sebastian Fischer, Heyet Tahrir Şam'ın (HTŞ) eylemleriyle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

osmanli

Almanya bir hictir. onlarin demetclerini dahi gaztelere alamniza gerek yok. bu kukla ulkeye degerinden cok fazla deger verildi.
  • 1 Yıl Önce

yavuz

EyK K..pe almanyanın Fischer,i İtraili de eylemleri ile değerlendirseniz abd yi fransayı evet almanyayı da değerlendirseniz sizler katile yardım eden şeref merhamet yoksunu evet sizlerde katil ve teröristsiniz. Hele abd denilen şeytan bu pislik terör devletlerinin başıdır. Değerlendirdik HTŞ de şu an terör adına bir şey görmüyoruz.
  • 1 Yıl Önce

Hamdolsun

Sahimi ya alman gavurcuk,senin yorumunda çok gerekliydi yani ha
  • 1 Yıl Önce

Çer, çöpleri

Siyonist kafirin başbakanı ne dedi bizim bombalamalarımız, suikastlarımız esadın devrılmesini kolaylaştırdı yani muhalif deniyor hadi muhalif olsun muhaliflerin suriye topraklarında akış yapacağı zaman akmayı engelleyebilecek çer çöpleri önceden temizledik demesi ilerisi için siyonist kafirin planları yani bop planları hakkında bilgi veriyor. Baksanıza golan tepelerinden suriye topraklarına girmeye başlamışlar.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23