• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zemberek boşalıyor! Türkiye’ye karşı yeni emperyalist plan ortaya çıktı! Bitirmek istiyorlar

Fadime Özkan, Türkiye’nin ikinci bir Sykes-Picot ile karşı karşıya olduğunu kaydetti. Özkan, TUSAŞ’a yapılan saldırının Türkiye’ye yönelik emperyalist oyunların bir parçası olduğunu ifade etti.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ASYA

Olanları çok isabetli ve gerçek olarak tespit etmiş bu Vatan evladı Yazarımız. Sekülerleşmiş Batı uşaklığını benimsemiş bazı muhalif ler işimizi zorlaştırıyor yalandan vatan Millet ayaklarıyla İsraile ABD ye Batıya hizmetlerini sürdürüyorlar.
  • 2 Yıl Önce

adalet

....''Türkiye içinde ve yakın coğrafyamızda hazırlanan emperyalist Siyonist düzenekte on yıllardır gerilen zemberek boşalıyor şu an. Şükür ki gelmekte olanı gören, tedbirini alan ve hesap bozup oyun kuran bir devletimiz ve liderimiz var.'' ... İşte işin özeti bu ya iktidarda CHP DEM olsaydı. AKPartiye ders verenler derslerini çok fena alırlardı.
  • 2 Yıl Önce

Gültekin

OSMANLININ PARÇALANMASINDAN SONRA BATI ÇOK DERİN HESAPLAR YAPTI, BU PLAN ÜZERİNE ÇAKTIRMADAN OYUNLAR, TERTİPLER KURARAK AKLINCA BİZİ KANDIRDIKLARINI SANIYORLAR, BİR DEVLETE YAKIŞMAYAN BU AYIPLI TERTİPLER BİR GÜN BAŞINIZA ÇALINIR.
  • 2 Yıl Önce

meleknur

BIRAK BİZDEKİ BAZI SİYASETÇİLER BAHÇELİ VE ERDOĞANI SUÇLASINLAR. SANKİ ONLARIN AKLI SARMIYOR
  • 2 Yıl Önce

.....

Madem ABD ve İsrail düşman Kurecik radar üssü ve incirlik üssünü niye kapatmıyorsunuz...Pkk yi ypg yi zaten ABD besliyor, silah veriyor, bunun yeni mi farkına vardınız...Abd ve İsrail karşıtıligi diyorsunuz ama onlara hizmete devam ediyorsunuz..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23