• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şehit Heniyye'ye yapılan suikastte yeni gelişme

Şehit İsmail Heniyye'nin oğlu Abdusselam Heniyye, babasına İran’ın başkenti Tahran'da İsrail'in düzenlediği suikastte ilişkin son bilgiyi paylaştı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Zarifbey

BU SUİKASTİ TERÖRİST İSRAİL VE TERÖRİST AMERİKA YAPMIŞTIR HİÇBİR KİMSE HAMASA HERTÜRLÜ DESTEK VE YARDIM EDEN İRAN İSLAM İNKILABINA İFTİRA ATMASIN.
  • 1 Yıl Önce

Külbastı

şii İran, gavur İsrail'in yaltakçılığını sinsice de olsa yapmaktadır. İsrail ve İran, ortadoğunun çıbanbaşlarıdır. Birbirlerinden bağımsız hareket ettikleri görülmemiştir. gavur İsrail neyse, münafık İran da aynısıdır. İkisinin de canı Cehenneme.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

İRAN'I ŞAİBELİ KONUMA YAHUDİLER SOKUYOR, BÖLGEDE BARIŞ OLSUN, GÜVENLİK OLSAUN, HUZUR OLSUN İSTEMEYENLER NE HİKMET İSE NİÇİN SÜREKLİ İRAN'I SEÇİYORLAR VE HEDEFLERİNE DE KOLAYCA ULAŞABİLİYORLAR.
  • 1 Yıl Önce

Dertli

Oğlu israil suikasti diyor, siz hala İran yaptı diyorsunuz, İranin hatası Heniyyeyi kiruyamamasi....
  • 1 Yıl Önce

Anar

Sen de şerefini babanı İrana sattın yazıklar olsun.yok odasında bomba olacağını zannetmiyormuş.tfuuu
  • 1 Yıl Önce

Ali

İran intikam alıyor. Hav hav hav
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Faruk

Büyük ihtimalle İsmail Heniyyeyi İran şehit etti.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23