• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Yuvaya dönüşün' kapıları açıldı! Yeniden Refah'tan AK Parti'ye akın var

Turgay Güler, Gelecek, Deva ve Saadet partilerinin misyonlarını tamamladığını ve AK Parti’ye katılımların arttığını ifade etti. Güler, bu partilerden gelen istifaların ardından AK Parti’ye dönen milletvekilleri ve belediye başkanlarına dikkat çekti. AK Parti’nin "yuvaya dönüş" sürecini başlattığını belirten Turgay Güler ayrıca, bu hamlenin AK Parti’yi CHP ve DEM dışında rakipsiz bırakabileceğini söyledi. Güler, Akşam gazetesindeki yazısında şunları kaydetti:

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Zeynel

Chp gidince onurlu akpartiye gelince onur suz mu oluyo siyaset kaygan zeminde
  • 2 Yıl Önce

m.n.

YRP üst yönetiminin iğrenç iftiraları sanırım vicdanlarda yankı buldu. Ancak, 1 TL'ye çiftçiden alınan limonun 70 TL'ye satıldığı bir ülkede artık iktidar partisi yeni bir seçim ka-za-na-maz.
  • 2 Yıl Önce

VEFA

hadi ordan hadi ordan tatlı su kurnazları seçim döneminde 7/24 algı yapan yrp kıskançlığı sizi çileden çıkardı akp zaten çıktığı yeri inkar ediyor neyin kafası bu milli görüşçüler yrpdeki birleşecek .
  • 2 Yıl Önce

Akın Akın Geliyorlar

Seçimde barajı kesinlikle aşacaktır.
  • 2 Yıl Önce

alperen

Üç beş menfaatçi tipi almakla AK parti yükselmez..Halk böyle şeylere tam ters tepki verir..
  • 2 Yıl Önce

hasel

Yeniden Refah,Saadet bunlar hikaye.Bunlar bir vilayeti yönetemez.Türkiyenin geleceği AK PARTİDEDİR.Türkiyenin en tecrübeli ve yatırım ehli parti ak parti dir ve Yanında MHP DİR.Gerisi boştur.CHP nin gezmeleri,liyakatsizliği,verimsizliği bana HOŞ(!) tur.
  • 2 Yıl Önce

Arda Murat

Akp nin içindeki insanların ahlak ve edep anlayışı değişti. Bu seviye topluma yansıdı... *LGBT ye özgürlük ?* Hainlerin mecliste olması Vekil Emekliliği ve Partilere yardım bütçe gasbı ile beslenmesi? * Zina serbest eskiden belirli mekanları olan fuhuşun hanelere.. sokaklara yayılması? *Dar gelirinin cebine dadanan iktidar? Taban Tavan arası uçurum emekli maaşı farkları...? * Güçlü kuvvetli olana denetimsizlik ve ceza verememek? Alternatif arayışına itti..Müslüman Milleti... Ve millet ikaz etti... Akp aklandı mi hayır..içindeki kirlerden arındı mı hayır.. güzel hizmetleri var diye. hep onlara mecbur değiliz. Hizmet ettiler...Nimetlerden faydalandılar... Kapitalizmin hangi nimetin den mesela "Vekillik Emekliliği " yanlış deyip vaz mı geçtiler?.... Bütçeden payı adil dağıtıyor mu hayır, Hainleri sapıkları hakkettiği şekilde cezalandırıyor mu hayır? Bu çabucak parti değiştirenlerin gayesi asla millete hizmet dava derdi değildir.. Başka anlamlar vermek fanatik taraftarlık yada kemik yalayacığıdır.
  • 2 Yıl Önce

Ömer

Bu tür transferlere karşıyım niye gittiler niye dönüyorlar hangi yüzle dönüyorlar ? İlke , sadakat , vizyon samimiyet , dava nerede ? Böyle mi olmalı . Yuvaya dönüşmüş hadi ordan .
  • 2 Yıl Önce

Mesut Sarp

Bu ekonomik rezillikte İnanılacak bir şey değil.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23