• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avrupa'da yeni kriz patlak verdi

Avrupa'nın birçok şehrinde yerel halk aşırı turizme tepki gösteriyor ve eylemler düzenliyor. Küresel orta sınıf onlara göre daha ucuz olan Avrupa'ya kayıyor. Peki kıta genelindeki bu turizm öfkesinin sebebi ne? The Times analiz etti

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

AB DEVLETLERİNDEKİ SÖMÜRÜDEB GELEN DEĞİRMEN SULARI ÇEKİLİNCE AVRUPANIN GERÇEK GÜCÜ DE NETLEŞİYOR.
  • 1 Yıl Önce

İnsan

Yorumlara bakıyorum da kimse ülkenin nekadar pahalı olduğundan bahsetmiyor turistmi gelir bu şartlarda 
  • 1 Yıl Önce

RAMAZAN KARAKAYA

Eli kanlı katil paranoyak yahudi sermaye,cemaati doları paundu yuroyu basıp tefecilik yaparak hiç bir katma değeri olmayan kağıt parçası üzerinden kendilerine iyi uşaklık yapan milletlerin vatandaşlarını siyasi iktisadi açıdan fonlayip insanların kaynaklarını emeğini sömürüyor.turizimle milletler kalkinmadigi gb.ahlaken ve iktisadi olarak çöker.Niye bizim çocuklarımız analarımız bacilaramiz aşağılık ikiyüzlü yahudi sermayesi,müridi uşağı müstemlekeci ulusların hizmetçiligini yapsın?
  • 1 Yıl Önce

Kürşat Korkut

Ülkeleri dolduran şımarık, parasına güvenerek kuduran turistleri İSTEMİYORUZ ! Son yıllrda artan turizm bizi de çok korkutuyor ! Ülkemizin kalkınmasını Turizme bağlamak çok büyük hata.
  • 1 Yıl Önce

Umuda

ABD AB İsrail sana ekonomik yaptırım uyguluyorsa içindeki Muhalifler koşa koşa Dolar alıp stoklu yorsa Devlet Ticaretini çevirebilmek için Milli sanayisini tam oturtuncaya kadar her araçtan faydalanacak mecbur kim iktidar olsa aynısını yapmak zorunda bu araçlardan biri de Turizm.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23