• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'den endişeliyiz açıklaması! O ülkeyi işaret ettiler

ABD yönetimi, İsrail ile Hizbullah arasında son günlerde gerilimin artmasından endişe duyduğunu ve çatışmaların büyümemesi için diplomatik yolların kullanılması gerektiğini duyurdu.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sahte Bayrak

Bunların endişesi İslam Birliği. Cheney, "Irak işgal etmeseydik, İslam Birliği kurulacaktı" demişti. Komşuları ile yakınlaşanı o yüzden itibarsızlaştırıp yok ederler.
  • 1 Yıl Önce

ENDİŞE !

Bosnada olduğu gibi sadece kaybedeceğinizden endişelenirsiniz.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

ABD dışişleri bakan sözcüsü mutlaka kendi kafasından veya kendi görüşünü beyan edemez, mutlak devletin görüşünü ifade edebilir, BUNLAR SAVAŞTIRMAYA, ADAÖ MLDÜRTMEYE, İNSANLARIN VE HAYVANLARIN YAŞAM ALANLARINI YAKIP, YIKTIRMAYA ALIŞMIŞ PİŞKİN İNSANLAR OLDUKLARI İÇİN " 7 EKİMDEN BUYA HİZBULLAH SALDIRILARINI KONTROL ALTINDA TUTUTUKLARINI" İFADE EDEYORLAR, BU UTANMAZ VE YÜZLEİ KIZARMAZ ADAMLAR KONTROL ALTINDA TUTTUKLARI İSRAİL'İN YAPTIKLARINI HİÇ GÖRMÜYORLAR ANCAK HAMAS VEYA HİZBULLAH GİBİ MÜCADELE YABANLARIN SALDIRINI KINARMIŞ GİBİ AÇIKLAMALARI YAPIP, ENDİŞELİ OLDUKLARINI BEYAN ETMELERİ HİÇ SAMİMİ BULMUYORUZ, İNSANLIK AYIBINI GÖRMEYENLERİN BÖYLESİ AÇIKLAMALAR YAPMASI HİÇ GERÇEKCİ OLAMAZ.
  • 1 Yıl Önce

Bülent

Merak etme ABD soysuzlari Hizbullah yakında yardımınıza yetişir.kafanizi yormayın .Aparat lariniz sadık bir gibi size hizmete devam ediyor .olmadı PKK itini alırsınız PYD itini alırsınız
  • 1 Yıl Önce

Saffet

Gazzede çocuk kalmadı soykırımi nasil devam ettirecegiz diye endişe etmeyin analar daha ne aslanlar doğurur AMA bu kara lekeyi soykirimi seyreden konusmaya korkan korkak insanlıktan nasibini almamislar dünya tarihindeki bu utanci nasıl siler onu bilmiyorum
  • 1 Yıl Önce

nine

Silerler! Irak İşgalinde çoluk-çocuk Milyonlar katledildi. Ebu Gureyb ve Hava Hapishanelerinde pis işkenceler yapıldı. 6000 yıllık Tarihi eserler-Devletin altınları, birikimi çalındı, Tapu-Nüfus daireleri yakıldı. Şimdi İşgal Projelerini, isimleri internetten ararken karşınıza alakasız yerler-isimler- filimler çıkıyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23