• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katar Emiri Şeyh Al Sani'den çok sert tepki: İsrail zulmüne karşı İslam ülkelerini 'birliğe' çağırdı

Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani çağrı yaptı: Küresel vicdan harekete geçmeli İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, 'Gazze'de yaşananlar Batılı ülkelerin iki yüzlü siyasetlerinin sonucudur. İslam ülkeleri birlik içerisinde bu savaş makinesini durdurabilirler' dedi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

KATAR EMİRİ, İSLAM ÜLKELERİNİ İSRAİL ZULMÜ KARŞISINDA BİRLİĞE ÇAĞIRIYOR, EVET DOĞRU BİR ÇAĞRIDIR FAKAT YETERLİ DEĞİLDİR, İSLAM ÜLKELERİ HEPSİ BİRLEŞİP İSLAM BİRLİĞİNİ KURMALI, BU DA YETERLİ DEĞİL, İSLAM BİRLEŞMİŞ MİLLETLERİNİ VE ORDUSUNU, MERKEZ BANKASINI, ORTAK PARA BİRİMİNİ HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ HALİFESİNİ SEÇMELİDİR, ÇÜNKÜ ÜMMET BAŞSIZ KALDI, DAĞILDI, BATININ OYUNCAĞI HALİNE GELEREK SÖMÜRÜLÜYOR VE BÜTÜN ZENGİNLİKLERİ ELLERİNDEN ALINARAK BATININ REFAHINI SAĞLIYOR, KENDİ HALKI AÇ KALIYOR, BUNLARI DÜŞÜNMEYEN MÜSLÜMANLARIN İMANINDAN ŞÜPHE EDERİZ.
  • 2 Yıl Önce

kapar vanalarını

Sani ağbi şimdilik sana yetecek kadar paran vardır kes batıya giden petrol vanalarını yanınada senin gibi sevdiğin bir kaç ülkeyi daha
  • 2 Yıl Önce

Mehmet

Batılıların siyasetçilerinin ve destekçilerinin sonunda ne kadar **çak oldoğunu sonunda anlayabildinizmi
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23