• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Meral’in çarkı talimata bakar

İP Sözcüsü Kürşat Zorlu’nun “İttifak yok. İttifak başka bir şey, işbirliği başka bir şey” sözleri, sert ifadelerle kalktığı kumar masasına dönen Meral Akşener’in yine İmamoğlu ve Yavaş’ın yanında konumlanacağı şeklinde yorumlandı. Bağımsız Ülkücüler Platformu Kurucusu Adnan Baran, İP’in CHP’nin vagonu olmaya devam edeceğini belirterek, “Akşener’e üst akıl ‘destekleyin’ dediğinde bunlardan bir itiraz gelmez. Dışarıdakiler ne buyurursa yaparlar” dedi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vahap Kalyoncu

Artık güven kalmamıştır Merale her an her şeyi ve herkesi satar.
  • 3 Yıl Önce

hasel

İttifak yok,işbirliği olabilir diyor.İttifak ile işbirliği arasında ne fark var.Yani,İP menfaata endekslenmiş Yanar-döner PARTİSİ,Meralin sözde ŞARKISI.
  • 3 Yıl Önce

 K.k

Kazansa ne olur kazanmasa olur hepsinin çürümüş belli . AK parti tulum çıkaracak .
  • 3 Yıl Önce

Âyinesi iştir kişinin…

DİKKAT! İLGİLİ VE YETKİLİLERİN DİKKATİNE!… Ak parti başta olmak üzere Cumhur ittifakı olarak, CHP’nin kurumsal kimliği yerine, İş yapıyormuş gibi görünen belediye başkanlarının ne kadar kifayetsiz, beceriksiz, projesiz olduklarını, Belediyeleri borç batağına sürüklediklerini, algıyla reklam panolarıyla iş yapıyormuş gibi gözüktükleri vs anlatılması gerekiyor. Mesela İstanbul özelinde, Mercedes firmasını yetersiz görüp birkaç hafta önce kurulan bir firmaya milyarlarca liralık ihalelerin verilmesini, para tahsil etme dışında hiçbir yatırımı olmayan İSPARK gibi kurumların nasıl iflas ettirildiğini vs anlatmak lazım. Seçim dönemini bunların yerine CHP nin kurumsal kimliğini hedef alarak geçirmek, bu belediye başkanlarının kifayetsizliğini görüp oy vermeyecek olanları tekrar CHP’de konsolide olmalarına sebep olacaktır. Bu konuda dikkatli olup, partilerin kurumsal kimliklerine değil, Belediye başkanlarının beceriksizliklerine dikkatleri çekmek lazım.
  • 3 Yıl Önce

vatandaş

Kimin talimatına bakıyor onu da açık açık söyleseniz de oy verenlerin içleri rahatlasa.
  • 3 Yıl Önce

Bozkurt

Bakarsın okyanus ötesinden bir rüzgar eser ve çakma Asena birden evcilleşir ve şehir finosu olur . Biz bu masalı daha önceden biliyor onca hakaretlere rağmen sahibinin sesi masaya dönen bu sahte milliyetçileri hatırlatıyor ve diyoruz ki ; Ordaki sayıları az olsada ülkücü gönüldaşlarımızı gerçek adrese MHP ye davet ediyoruz.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23