• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP yandaşı Özlem dalga konusu oldu

Genel seçimlerde büyük hezimet yaşayan muhalefette sular durulmuyor. Sorunu kendisinde aramayan muhalif basın bu sefer eleştiri oklarını halka yöneltti. CHP yandaşı gazeteci Özlem Gürses, halkın demokratik kültürü talep etmediğini iddia ederken, 'Bazen siyaset halka rağmen yapılır' dedi. Gürses'in CHP'ye yaranmak için kullandığı sözler dalga konusu oldu.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

yaşasın bizim chp yi seçmeyen cehaletimiz.yaşasııınn..

sen çayırdan trenlere bakmaya devam etsene. trenler çerkezköyde mi gebzede mi nerede yolda kalmışlar. sen onun için dua et. siz her şeyin kötü olmasını temenni edin.dua edin.bire bin katın. o zaman kurtar bizi diktatör dede diye bölücü ve mezhepçi ulu liderinizi çağıralım. çoook beklersiniz.1954 de ikinci şamardan sonra inönü bize (iftiharla kabul ediyoruz) cahil yasftası atmıştı.73 yıldır cahalız. 730 yıl daha cahal olceyz. 208 üniversitemiz var cahiliz, chp yi seçmiyoruz diye.2080 üniversitemiz de olsa o sizin dediğiniz cehalet üzere olceyz.
  • 3 Yıl Önce

thunder

BAK ozlem BAK tren geciyooooo
  • 3 Yıl Önce

İ. Keskin

Zafer Partisinin dibini derununu bilmem ama, Muharrem Bey, bu fanatiklerin başarısızlıklarının faturasını bana kesecekler bu sebeple adaylıktan çekiliyorum dedi ve çekildi. Ama adamcağız bunların ağzından yine kurtulamadı. Vah Muharrem'e!
  • 3 Yıl Önce

Tortumlu

Bu üsttenci tiplere hayret ediyorum.medet umdukları lider ile aşağıladıkları halkın peşinden gittiği liderin arasındaki liderlik hususundaki uçurum farkı göremiyorlar.
  • 3 Yıl Önce

evet MILLETIMUZ ONLARA SIYASETCI DEMIYOR "EMPERYALUST KUKLASI SEREFSIZ DARBECILER" DIYOR....

.......
  • 3 Yıl Önce

ADİL

EVET ÖZLEM HANIM HERHALDE ESKİ ÇAMLARI ÖZLEDİNİZ ARTIK SİZİN GİBİ LAİKLERE YAĞMURLU GÜNDE BU MİLLETTEN SU YOK YİYİYORSA HALKA RAĞMEN YAPINDA GÖRELİM BU SEFER 15 TEMMUZ DEĞİL 30 OĞUSTOS A DÖNERSİNİZ
  • 3 Yıl Önce

Vatandaş rıza

bu kadın kesin gizli AK Partili !!!
  • 3 Yıl Önce

iflah olmaz bunlar.

hohohohoho...ölür de olmaz. bunlar haşa tapmış o partiye,chp.ye iflah olmazlar. çaresiz,şifasız bir hastalık,bağnazlık,bağımlılık.

dalgaya gelmek

neyse bir gün birileride birilerini dalğaya getirir
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23