• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

BAE ile yapılan anlaşmayla ilgili gözden kaçan detayı açıkladı: Piyasaya bomba gibi düştü

Türkiye ile BAE arasında yapılan anlaşmaları yorumlayan Doç. Filiz Eryılmaz, "Piyasaya bomba gibi düştü" dedi.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hamit

Sayın AKİT yöneticileri,BAE hakkında yazdıklarınız arşivde duruyor...
  • 3 Yıl Önce

ALLA CC BİROLUNEMREDİYO DİYO

BATILININ BİRLİĞİNİ BEĞENEN AÇIM DİYEN EMEKLİ MAŞINI BATILIYLAN KIYASLIYAN BATILININ BESLEDİĞİ TERÖRİSTİ DESTEKLEYİP KİMİ DURDURUP OLYALIYO TÜRKİYEDEKİ AÇLAR 
  • 3 Yıl Önce

hasan

ne mutlu yakında herkese bir arap tarra düşecek
  • 3 Yıl Önce

Şeyh Şamil bu

Arap sermayesini imf parası ile kıyaslayanlarda bir Arap düßmanlıği var. Ha imf ha bae fikrinden doğru deģil. Yalnız hem suud hem de bae ingilizlerin kurdurduğu uydu çadır devletçikler olduğundan bunlarda mümkün mertebe uzak kalmak daha sağlıklı olur. Ama kefere söğüşleyeceğine biz yapalım doğru bir adım. Sadece arkaları da asıl sahiplerini bilmek lazım bu itlerin. Bunlar Müslümanlar üzerine zorba kurdurulmuş cunta rejimler. Kendi hslkları da muzdarip. Ve asla Islamın şeriatı uygulanmaz uygulatmaz kefere sahipleri.
  • 3 Yıl Önce

Kocasolak

Ha IMF ha BAE değil. IMF borç vermeden DİREKTİFLER sunar, siyasi EMİRLER verir, batı çıkarlarını koruyan ÜRETİM YASAKLARI koyar, savunma sanayi ürünlerinin üretimini durdurun der. IMF ile 6 milyar dolarlık anlaşma yapan Pakistan’ın durumu ortada. BAE veya diğer körfez ülkeleri böyle şartlar koymuyor.
  • 3 Yıl Önce

Umuda

Solak Müslüman Ülkeler doğrudan yatırımla paralarını getiriyorlar iki tarafta kazanıyor tüm dünyada böyle en çok Batıda yatırım yapıyorlar oranın solakları memnun oluyor Ülkemin solakları din düşmanlığından karşı çıkıyor. Batı sıcak para getiriyor Borsaya Bonoya tahvile gelip emrettikleri yapılmayınca çekip gidiyorlar sen sömürüldüğünle kalıyorsun bunu biliyorsun ama Müslüman Ülkelere düşmanlığından işi çarpıtıyorsun.

Ali

Şimşek bombayı patlattı zaten..
  • 3 Yıl Önce

Mustafa

Ha imf ha bae yine taşımasu. Avrupa da tüv ü bitmiş arabalar burada milyon lira gez dünyayı gör katarı para orada
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23