• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti'nin yerel seçim hazırlığı: 11 büyükşehir için özel çalışma

Genel seçimlerden zaferle ayrılan AK Parti, gözünü 2019'da CHP'nin aldığı 11 büyükşehire çevirdi. Bu kapsamda 11 büyükşehir için özel bir çalışma yürütüleceği öğrenilirken, özellikle İstanbul ve Ankara'nın mutlaka kazanılması gerektiği görüşü hakim.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kanaat

Kanaat Önderlerine sorun ama, biz vatandaşa SORMALISINIZ : 1-Sizin ailede oy kullanan kaç kişi var. 2-AKP'ye oy veren kaç kişi, 3-Başka partilere oy veren kaç kişi. 4-Ak partiye oy verirken niçin başka partilere oy verdi ? 5-GÖÇMENLERİN etkisi nedir ? 6-Yabancıların etkisi nedir ? 7-AKP yöneticilerinin HATALARI NELERDİR? 8-Hükümetin eksikleri nelerdir ? 9-Ak Partiden beklentileriniz nelerdir ? Vatandaşa en azından bunları SORMALISINIZ
  • 3 Yıl Önce

Tarık Toros

Bana sorsunlar ben anlatayım % 70 ten % 40 a nasıl düştüklerini. Önce kibiri bırakacaklar. Sonra her buldukları fırsatta oy veren vatandaşı aşağılamayı terkedecekler çünkü sahip oldukları bütün imkanlara aşağıladıkları o oyu verenler sayesinde elde ettiler. Kamera karşısında adamım deyip kamera gedince arkadaşım sen ne istiyon demeyi bırakacaklar. Yerel seçimlerde kat iyen 2 dönem kimseye başkanlık yaptırmayacaksın. Mal beyanı sabit kalma şartı getireceksin. Aykırı davrananlara 40 katırmı 40 satırmı diyeceksin. Adamlar trilyonluk oldular hala doymadılar. Gayri resmi edindikleri malın hesabını belki kendileri bile yapamıyordur. Allah çıkartırrrrrrnnnnnn. Çıkartsında. Çıkarmazsa ADALETİ nde şüphe doğar. Ayrıca belediye ve yan kuruluşlarına ak parti ye küfreden solcu ve sağcıları doldurdulür. Hattaaaaaamevta olanlarından birisi bu azılı solcuyu arayıp 2 kişinin işe alınmasını istedi. Bunlar bizden haaaa dedi. Şimdi sonuç ne. 70 yerine 40. Ve mahkemei kübrada şimdi........ Özlem zengin ve zihniyetindekilere değinmedim bile
  • 3 Yıl Önce

pala

Bu milletin duaları ile seçim kazaniliyor. Güzelim diye kendini açıp saçanlar ile değil. Allah'ı razı ederseseniz size oyu verdirir. Kulu razı etmek için ne olduğu belli olmayanları arayıp aday yaparsınız. O karda sizi ilk firsatta satar. Bakın milletin feraseti olmasa bir adım yol allamzsiniz. Bu belediyelerdeki kinsr zirvaliklarina son verip işinize bakın. Belediyelerin onlarca sorunu varken. Kadın erkek hoplaya zıplaya başimiza taşmi yagdirmak istiyorsunuz.
  • 3 Yıl Önce

Venedik bizi kıskanıyor

Bırakın her yağmurda su basan İzmir, İstanbul ve Ankara belediyelerinin. İstediğini seçsinler. Buradaki yaşayan chpliler venedik gibi olmak istiyor, görünen bu.
  • 3 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Mesela Rizede nasıl durum 2 ye 1 oldu Reisin memleketinde chp nasıl m.vekilş çıkarır, derhal il yönetimi görevden el çektirilmeli çünkü aday seçimi son derece yanlış ve odunu koysam kazanır mantığı ile olmuştur bu hata yerel seçimde il ve ilçelerde asla tekrarlanmamalı ve halkın sevdiği isimler öne çıkartılmalı parası adamı olan değil.
  • 3 Yıl Önce

Gonyalı

Madem ki tabanın sesine kulak verilek; öncelikle Ak Partinin Özlem Zenginden kurtulması lazım. Çünkü tabanda Özlem Zengine çok ciddi tepki var. Sanki Tayyip beye muhalif gibi çalışıyor. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde bu kadın sebebiyle ak parti ve Tayyip bey en az yüzde 1 oranında oy kaybetti. Konyada Tahir Akyürek sebebiyle akpnin oyları 2018 seçimlerine göre yüzde 11 geriledi, Tayyip beyin oyu yüzde 5 geriledi. İkinci olarak ak partinin içindeki menfaatçiler mümkün olduğunca temizlenmelidir. İstanbul ve Ankara üzerinde özel çalışılmalıdır. Pek ümidim yok ama İnşallah olumlu eleştiriler dikkate alınır.
  • 3 Yıl Önce

Vatanperver

Neden mi özlem zengin gibilerin partide olmasi
  • 3 Yıl Önce

almancı kadir

REİS karşısında kimse duramaz. inşallah bütün belediyeleri tekrar alacağız. son seçimler gösterdiki chp ve diğer partiler bir araya gelseler bile akpyi deviremiyorlar. yerel seçimlerdede farklı olmaz istanbul ankara gibi büyük şehirler tekrar bizim olacak. kılıçdarda istifa etmeden küskün chp seçmeninden oyu alamayacak bizim işimize yarar çünkü diktatör kemal istifa edemez.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23