• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslam Memiş altın fiyatları için sonunda o cümleyi kurdu! Altın alacaklar, satacaklar: Alım fırsatı için mart tahmini!

İsviçre’nin ünlü bankası Credit Suisse’nin Suudi Arabistanlı ortağının sermaye artırımı yapmayacağını duyurması ABD’de başlayan bankacılık krizleri sonrası piyasalarda paniğe neden oldu. Yatırımlarını güvende tutmak isteyenler ise altın talebinin yükselmesine yol açtı. Gram altın ons tarafından aldığı destekle 1.175 TL’yi gördü. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise son günlerdeki artışlarla ilgili yatırımcıları uyardı.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hakan osmanlı

Gaipten haber vermek şirktir. Öngörü ve tahmin ise tecrübenin veya ilmin ışığında , geleceğe dair beklentinin dillendirilmesidir.haddimizi bilelim de ne olursa olsun.
  • 2 Yıl Önce

tahmin etmek

yemiş ben sana 6 ay önce söylemedimmi 10 sene sonra altının gramı 50 bin TL olacak diye bak sadece sen tahmin etmiyorsun puhaaaaa puhaaaaa puhaaaaa haha
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23