• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özdağ'ın tımarhanesinden kaçan kaçana! Şimdi de o isim istifa etti

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar gelmeye devam ediyor. Ümit Özdağ'ın genel başkanlığını yaptığı partide, Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya'nın peşine şimdi de İstanbul İl Başkanı Salih Altun da istifa ettiğini açıkladı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yalana bak

Ülkücü olanın bun kişinin yanında ne işi var?
  • 3 Yıl Önce

Murat

Bu adamın aklından zoru var. Geçenlerde bir TV'de şayet seçme yaşı 12'ye inse kendisinin iktidar olacağını söyleyince sunucunun ağzı açık kaldı nasıl yani dedi. Sokakta gördüğüm bu çocuklar beni görünce tanıyorlar bana sarılıyorlar ondan anladım diyor.))))
  • 3 Yıl Önce

Cüneyt Fatıoğlu

Sözcü gazetesinden referans alarak genç bir hafıza iftira eden ve özür dilemeyen bir kişiye bırak parti liderliğini vallahi iki koyunu gütmesi için teslim etmem.
  • 3 Yıl Önce

Arda

Ucube
  • 3 Yıl Önce

diyarbakırlı

İsabetli bir yaklaşım " Tımarhane Partisi "
  • 3 Yıl Önce

ADSIZ

MİLLİ VE GAYRİ MİLLİ MİLLİ HÜCRE KÜÇÜKDE OLSA ZAMANLA BÜYÜK ÇINAR OLUR BUNU BİLDİĞİNİZ İÇİN NE KADAR KORKUYORSUNUZ GAYRİ MİLLİ İSE KÜÇÜLE KÜÇÜLE YOK OLUR GİDER
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23