• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mansur Yavaş'ın deprem bölgesindeki 'fosforlu kıyafet' oyunu bozuldu!

Deprem felaketi sürecinde Türkiye büyük üzüntü yaşarken, CHP'liler ise bölgeye ilişkin algı çalışmasında birbiri ile yarışıyor.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Cengo

Keşke iki satırda siz yazsaydınız bazı şeyler yaptık ama o montları da size ulaştırırdık Allahın izniyle kardeşlerim.Emeklerinizi gördük ağladık gururlandık sizlerle trafikte bile moto kuryeleri görünce durdurup sarılasım geliyor. İyiki vardınız tekerinize taş değmesin.
  • 2 Yıl Önce

MURAT YARDAK

ANKARADA BİR TANE YAPILAN HİZMET BULAMAZSINIZ..YAPTIKLARI DAHA ÖNCE YAPILANLARI MÜTAHİTLERİNE PEŞKEŞ ÇEKEREK YENİDEN YAPTIRIYOR..YENİDEN YAPTIRIYOR DEDİĞİMDE ÖRNEĞİN DUVARLARI BOYUYOR ÖRNEĞİN BANKLARI BOYUY-OR..ANKARADA MAALESEF HİZMET YOKKKKKKKKKKKK.
  • 2 Yıl Önce

Hikmet

Ödunç oyla emanetci baskanligi basarisiz duruma dusurdu.ankara icin 5 yil kayip oldu
  • 2 Yıl Önce

siyasi yagmacilik ahkaki vicdani insani ciddi sorundur...

.....
  • 2 Yıl Önce

anğaralı

Bir yeniçeri atasözü derki liderini söyle sana ne kadar başçavuşun beyğiri gibi Zarta çektiğini söyleyeyim der
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23