• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Lanet olsun sizin kirli siyasetinize

Depremde yıkılan çoğu 50-60 yıllık çürük binaların AK Parti’nin ‘imar barışı’ sonrası verdiği ruhsatlarla inşa edildiği algısı oluşturmaya çalışan CHP bir kez daha faka bastı. 2015’teki imar affı düzenlemesinin 5 yıl uzatılmasını talep eden, 2018’deki düzenlemenin Meclis’ten oybirliğiyle geçmesini sağlayan CHP’nin, 4 Ocak 2023’te ise ‘imar barışı’ için yeni bir teklif sunduğu ortaya çıktı. CHP’nin son verdiği teklifin daha kırkının bile çıkmadığını belirten siyasetçi ve gazeteciler, “Bunların siyaset tarzı istismar üzerine kurulu. Seçim vaadi dahi yaptıkları imar barışı üzerinden iktidara saldırmak ikiyüzlülüktür” dediler.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vatandaş

Dikkatli inceleyin CHP ve yandaşları iktidarı eleştirdikleri bir çok sorunlarda altından CHP çıkıyor.  
  • 3 Yıl Önce

Muhammed

Butun siyasetciler yalancidir, ama toplumu en cok yozlastiran dindar siyasetcilerin de yalanci olmasidir, Allah buyuk, goruyor hepsini.
  • 3 Yıl Önce

ADİL

ONLARIN İANI YOK HERŞEY BEKLEYECEKSİN ONLARDAN
  • 3 Yıl Önce

osman

mala çökmeye ne meraklısın.
  • 3 Yıl Önce

Dallı

YALANCILIK VE TAKİYYECİLİKTE ÜSTLERİNE YOK.ZAMANLAMAYA GÖRE BİLMEYENLERİ İNANDIRIYORLAR.HANİ Bİ TV DE Bİ KADIN DEMİŞTİ YA YALANLARI TEKRARLA SÖYLEYİN.HATAYA BAK NE HALDE.YAPI KONTROLLERİNİ KİMLER YAPIYORDU Kİ.
  • 3 Yıl Önce

memo

sayın okuyucular ve akit tv yetkilileri.... bakın ortam müsait üstüne müsait..... CHP NİN İŞBANKASINDAKİ 122 FABRİKA VE İŞTİRAKLERİNDEKİ YÜZDE 29 LUL HİSSE KANUNLA DEVLETLEŞTİRİLSİN BU HİSSELER BORSADA HALKA SATILSIN... GELİRİDE DEPREMZEDELERİN BARINMA SORUNU OLAN EV YAPIMINA HARCANSIN... çıkacak kanuna karşı çıkacak olan her insan kurum kuruluşu bizim halkımız vatan haini olarak yargılar....bizim tek derdimiz tek vucut olup bu yaraları olmalı
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23