• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti'den flaş EYT açıklaması! Emeklilik sabote edilmeye çalışılıyor

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) ilişkin kanun teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başladı. 'EYT'de kademeli prim şartı' iddialarına AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu cevap verdi. Akbaşoğlu "EYT düzenlemesiyle 'kademeli prim sistemi getirildiği' şeklindeki söylem yalan, iftira. Şart ilave etmiyoruz, tam tersine yaş şartını kaldırıyoruz" dedi.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Nedim kurt

Sayın Akbaşoglu ssk 5000 gün Bağkur 9000 gün bu adalet mi esnaf bu ülkenin üvey evladı mı.bu ülkede esnaf olmak suç mu
  • 3 Yıl Önce

Alaattin

fransada emeklilik yaşı 62 den 64 e çıkıyor bizimkiler 5000-6000 gün prim ödemeyi zor buluyor. eyt çıkmasa da oyum reise idi. çıktı tabiki Reise
  • 3 Yıl Önce

He He

Toplumun sorunları bunların sorunuymuş. Ulan! hangi hırsızı, haini yargıladınız? Sınırları bile koruyamadınız, sınır namustur diyenleri gözaltına aldınız. Yetti gari çektirin gidin.
  • 3 Yıl Önce

Mandacılar ....

Hamburgerciler , mandacılar , işbirlikçiler her yapılanı kötüleme peşindeler. Az evvel bloomberg kaynaklı ekonomik analiz geldi. Hazırlayanlar da biri yabancı diğeri de sözde Türk vatandaşı özde hamburgerci , mandacı biri , muhalefet kazanırsa batının kaynakları bize akacakmış. Ama Tayyip Erdoğan kazanırsa ekonomi bozulacakmış. Ulan batı hangi ülkenin ekonomisini şimdiye kadar düzeltmiş. Batı , ülkelerin kanını iliğini emen bir vampirdir. Aslında bloomberg , reuters gibi Türk ve Türkiye düşmanları ancak bir ülkedeki muhiplerine , işbirlikçilerine hitap eder. Allahın izni ile Türk halkı bu oyunu bozacaktır.
  • 3 Yıl Önce

mustafa

99 öncesi kismi emeklilik bayanlar 50 erkekler 55 yaş idi. mevcut durum 58 ve 60 yaş. soru yaş şartı kaldırılmış sayılıyormu?
  • 3 Yıl Önce

cengo

14 Mayısta görüşeceğiz
  • 3 Yıl Önce

Murat Aydın

Saygı değer Yeni Akit mensupları yetkilileri bir kardeşiniz olarak her zaman Duacısı olduğumuz Cumhurbaşkanımızın duruma müdahale etmesi gerektiğini düşünüyorum. 
  • 3 Yıl Önce

serhat

maalesef eyt koca bir fiyasko.hiç kurcalamasalardı kendileri için daha iyiydi.asıl ihtiyacı olan yaşlıları görmeyip kısmi emeklilik şartlarını 99 öncesine dönürmediler
  • 3 Yıl Önce

sedat

bence hükümet her yeni doğan vatandaşına emeklilik maaş bağlasın hem de asgari ücretin iki katı olsun. hatta bu da yetmez, açlık sınırı zaten yetmez fakirlik sınırının da üzerinde olsun.
  • 3 Yıl Önce

Murat Aydın

Sayın Akbaşoğlu yaklaşık iki aydır hatta meclise gelene kadar neden 5000 prim gününde emeklilik şartları olacağını dillendirip insanları askerlik, doğum ve eksik prim günlerini tamamlattırdınız. İnsanlar borç harç içinde bu ödemeleri yaptıktan sonra bu açıklamayı yapıyorsunuz.  
  • 3 Yıl Önce

Saban

Bunlar hic bir seyden haberleri yok bakan diyor askerlik borçlanması geri cekmez kardesim yasa var yasadan haberi yok maaslar dustu diyoruz haberleri yok  
  • 3 Yıl Önce

Ha ha.

Böylle açıklamadınız yalan söyleyene millet gerekeni yapacak.
  • 3 Yıl Önce

Gülücük

Reis 5000 gün dedi. 5000 gün yetiyor mu yetmiyor mu? Bir gazetecinin aklına sormak gelmiyor mu? Cevaba baksın millet.
  • 3 Yıl Önce

ne olcak bu emeklilerin hali?

14 Mayista görüsürüz
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23