• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Armağan Çağlayan'dan skandal hareket! Yuh olsun sana

Televizyoncu Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak senaryo değiştirip, devleti dolandırma girişiminde bulunan Kurak Günler filmine destek verdi.

28 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Asena

Yahu neden ibret almazsın ölümden ölüm var Allah cc hidayet versin inşallah
  • 4 Yıl Önce

Hehe

Yav ayıptır ayıp, Ulan kanser sin, Allah hayırlı şifalar versin, ama ölüp gideceksiniz. İnsan biraz omurgalı olur .
  • 4 Yıl Önce

m.n.

Türk gençliğinin ifsatı için yıllardır canla başla çalışan bu zavallıyı Allah CC'un rızası için artık haber yapmayın. Allah CC iman versin.
  • 4 Yıl Önce

Haluk Koç

Ba ba ba hele akite bak hele hele. Devleti dolandıranlarin karşısındaymiş güya. Allah'ım aklıma mukayyet ol Yarabbim birick Mevlam. Bu ülke senelerdir katrilyonlarca liralık yolsuzluklardan dolayı iflas etme durumuna gelmiş, bunların hiç birini bir gün olsun haber yapmamış, şimdi lbgt mıdır ne zıkkımsa artık, sırf onlara düşmanlık yapacağım fantezisi ile sanırsın ki devletin tek kuruşunun bile hesabını soruyor. Ulan bu adamlar eğer devleti dolandırmaya kalkıyorsa onların da en ağır şekilde cezalandırılmasını ben sizden çok isterim. Zaten dinciler bu ülkeyi soyup soğana çevire çevire ve sizin gibi diğer dinciler de buna seyirci kalarak sırf Cumhuriyet düşmanlığı sevdası ile bir kez olsun Allah'tan korkmadan bunca yolsuzluğu haber yapmadığınız için ülke iflas etme noktasına geldi. Sizler gibi olmayanlara karşı gösterdiğiniz yolsuzluk duyarlılığını biraz da sizin camiaya karşı gösterseniz ya. Hı. Yooo mesele aslında o değil. Memleketi kim soyarsa soysun umurunuzda değil. Bilakis memnun bile oluyorsunuz. Nede olsa sizler için kâfirlerden alınmış bir ganimet bu ülke. Ama Amaç başka tabi. Aptal zannetmeyin milleti. Bir de kalkmış güya haber yapıyorsunuz, yok devleti dolandırmak yok bilmem ne yapmak. Allah kahru perişan eylesin bu ülkenin tek kuruşunu haksız yere yeyip tüketenleri. İster dinci olsun ister dinsiz, ister sapık olsun ister Atatürkçü geçinenler olsun.
  • 4 Yıl Önce

Lazkopat

Ya kimi destekleyecek ki tabii ki Beraber yürüdüklerini.ancak onlara bu yardımı yapan destek verenlerden de hesabı sorulmalı her türlü. YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM.
  • 4 Yıl Önce

samimi

Armağan daha geçen gün ağlıyordun...ölümü ne de çabuk unuttun ...buna bir de sansür kılıfı uydurma...sansüre karşı olmuş olmuyorsun... sapkınlığını ifşa etmiş oluyorsun
  • 4 Yıl Önce

Zlh

Ne bekliyorduk adammi kadın mı belli olmayan birinden lbgt yi savunması normal vatanı savunacak değildi gey.
  • 4 Yıl Önce

SUZAN

BIR AYAGIN CUKURA GIRDI,HALA ALLAHDAN KORKMUYORMUSUN .SIMARIK,SEVIMSIZSIN.ALLAHIN SOPASI YOK DERLER AMA BENCD VAR.ANLAYANA
  • 4 Yıl Önce

Derya

Her birey kanun önünde eşittir ve eşit yurttaş haklarına sahiptir. Nasıl ki tecavüzcü tarikatçılar eşit birey statüsüne giriyorsa lgbti bireyler haydi haydi girer. Adamlar bugüne kadar kimseye tecavüz etmedi en azından.
  • 4 Yıl Önce

Asena

Al birini vur ötekine zavallı cahiller size birşey anlatmak çok zor

Celil

Şaşırılacak bir sey yok cunku bunlarin çoğu hem hain hemde  neden destek vermesinlerki. Desek ki madem bunlari destekliyorsunuz bunlar iyi seyler yapiyorlar gel seni ...mek istiyorum acaba tepkileri ne olur ?.... Galiba hoşlarina gider..
  • 4 Yıl Önce

SEZGİN BALTÜRK

lgbt hakları adilik şerefsizlik hainliktir. sen Yüce yaratıcımız Allah c.c. emirlerine karşımı geliyorsun hangi bilgi donanam ve hakla. edepsiz ahlaskız herifler. ne mraklısınız lan her yerinizi dürtttürmeye.
  • 4 Yıl Önce

ADİL

bu pislikleri çıkarayın foseptik çukurundan suç devletin niçi,n bunlara para veriyor ki biz vatandaş olarak istemiyoruz bu islam düşmanlarına yardı edilmesini
  • 4 Yıl Önce

Gül

Bunlar böyle tiplerdir işte. Dürüstlük den bahseder, kendileri hariç herkesi suclarlar. Aynı şeyi kendilerinden biri yapınca temize çıkarırlar. Bu da ders olsun ak Parti'ye,ders! Gene de şifa diliyorum armagana. İnsanlık görevimiz.
  • 4 Yıl Önce

Mustafa 41

Sen bidaha ameliyat ol, eniyisi mındıkoglu idi ama sen birini bulursun
  • 4 Yıl Önce

Kartal

Asil bu ülkede en tehlikeli insanlar bu milletten olmayan sanatçılardır şuna bak devletin sanatçılara gücü yetmiyor bu ülke bitmiş
  • 4 Yıl Önce

Dost

Ee Yeni Akit gazetesi devletehep Devleti yönetenler mi soyacak biraz da vatandaşa nasip olsun
  • 4 Yıl Önce

Misafir

Yarattığını seçerim yaradandan ötürü, hicmi duymadiniz bu sözü.
  • 4 Yıl Önce

Sehmus 1453

Ila CEHENNEME zümera
  • 4 Yıl Önce

kjonyalım

Tiple, renkler cukk etmiş sanki.
  • 4 Yıl Önce

Misafir

Bunlarin ne oldugu belli. Islam düsmanlari görevlerini yapiyorlar. Önemli olan müslümanlarin uyanik olmasi bu sapkinlara karsi.
  • 4 Yıl Önce

AHMET SONGUR

Armağan Çağlayan dan başka bir şey beklemek saçma olurdu aynı yolun yolcusu sayılır.
  • 4 Yıl Önce

Kalafatçı

Bazı müsibetler vardır insanı doğru yolu bulmasını sağlar.Ama bazı insanlar vardır bunların başına ne gelirse gelsin iflah olmaz! İlle de korkunç sonu bekler!
  • 4 Yıl Önce

www

bitleri kanlanmis yine ama biz o bitleride ezecegiz
  • 4 Yıl Önce

Usulca acar

Bu herifin ne olduğu belli hiç bir zaman sevmedim yüzünde meymenet yok
  • 4 Yıl Önce

doğrudur

bir moğol ata sözü derki bir i.ne diğer i.neyi kurak topraklarda gezerken bulurmuş der
  • 4 Yıl Önce

vatandaş

Bitleri uyanmış çektiği hastalığı ne çabuk unutmuş iki gözü iki çeşme ağlıyordu bir hafta önce.
  • 4 Yıl Önce

Levent

Allah'ın lanetlediklerini savunanlara lanet olsun!
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23