• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diyarbakır'da 'köy yabancıya satıldı' kavgası! Ortalık karıştı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 'köy yabancıya satıldı' kavgasında ortalık resmen karıştı. Meydana gelen kavgada çok sayıda yaralı ve gözaltı olduğu bildirildi.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Cino

Ayni olayı büyük dedem yaşamıştı. Dedemin topraklarına yerleşen köylüler topraklarına el koymaya kalktılar. Dedem topraklarını satmak isteyince üç kuruşa bize satacaksın, satmassan öldürürüz diye tehditlere başladılar. Olay filmlerde görüldüğü gibi zavallı maraba durumu değil. Ha aşiret reisi isen sorun yok. Her neyse bu arsızlara karşı en güzel tedbir topraklarında asla ve asla birilerinin yerleşmesine izin vermeyeceksin. Tam bir besle kargayı durumu .
  • 4 Yıl Önce

Baba

Eşkiya bunlar
  • 4 Yıl Önce

Ayşe

Alınterini verip arazi satın almış, afrika kabilesi gibi adamı malına mülküne sokmuyorlar. Devlet bu güneydoğudaki ilkelliğe artık lütfen el atsın. En azından elektrik paralarını toplayabilsin de batıdaki vatandaşların sırtından geçinip birde ülkeyi bmlenlere oy vermesinler.
  • 4 Yıl Önce

Uğur

Biz Çanakkale ilindeniz. Böyle taş ve sopalarla olmasa da, daha medeni yöntemlerle olsa da, dışarıdan geleni bizde de caydırıp kovmaya çalışırlar. Bunu köyün işgali olarak görürler. Gerçi bizim orada da galiba daha ziyade Kafkas asıllılar bunu yapar, ama diğerleri de çok geride kalmazlar. Hatta Kafkas asıllılar geçmişte Diyarbakır civarındakilerden çok daha agresifmiş, ama şimdi çoğu memur olup gitti ve sayıları azalınca geri kalanlar nispeten törpülendi.

Mustafa

Bu ne biçim bir anlayış hangi çağda yaşıyoruz?
  • 4 Yıl Önce

TÜRK,SELÇÜKLU,VE OSMANLI TORUNLARIYIZ

ÇOK İYİ YAPIYORLAR ,, ACABA YARIN BİLL GETAES VEYA BİR SİYONİST GELSE ARSALARINI İYİ BİR PARA VERİRLERSE SATARLARMI,,,, BENCE GÖNÜLDEN BİLE SATARLAR ÇÜNKÜ GAVURUN PARASI TATLI OLUR,,
  • 4 Yıl Önce

Alaattin

yabancı derken başka bir Türk vatandaşına satılmış

Alaattin

yahu siz başka yerlerde yaşarken iyi de dışardan biri sizin köye gelince ne oldu. Haketmişsiniz.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23