• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li İmamoğlu yine şaşırtmadı: Ulaştırma Bakanlığı'nın yaptığı metroya kendisi yapmış gibi tabela dikti!

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun İBB yönetiminden pazar günü açılışı yapılan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattıyla ilgili yeni bir hamle geldi. İmamoğlu'nun hattı kendileri yapmış gibi yaptığı paylaşım sonrası metro istasyonuna İBB'nin metro tabelası dikildi. İBB'nin son hamlesi sosyal medyada gündem oldu.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sedat Şeker

Süren kaptanın,hizmetlilerin, yönetenlerin maaşlarını kim verecek? Hizmeti kim verecek? Binayı kimin diktiği değil kimin işlettiğine bakılır. Müessese kime ait? Bakanlık yaptırmış ama parasını ibb payından kesecekmiş. Köprüyü de japonlar yaptı japonların köprüsü mü diyeceğiz?
  • 4 Yıl Önce

ali

METEVARSTE BELEDİYE BAŞKANI,SEÇMENİDE ZATEN AYIK DEĞİL
  • 4 Yıl Önce

Metro

Allah Allah bak sen şu işe eee o zaman Ulaştırma bakanlığı neden düşmemiş tabela. Ulaştırma bakanının videosu bu tabela ile var :) Teşekkürler İBB
  • 4 Yıl Önce

halit sen

bu adami islerden el cektirmek icin bir yasa yokmu turkiyede bu bu deyil iki deyil durmadan suc isliyor bunlar melemetin suc orgutleri buanlari temizleyin bunlar ha pekaka ha baska bir orgut uyeleri hic bir farklari yok
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23