• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diyanet'ten bomba takı fetvası! "Bunu yapmak" deyip açıkladılar

Diyanet, düğünlerde takılan kiralık takı sorusuna “Varlıklı göstermek ahlaki değil” yanıtını verdi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Leyl....

Mehir verileni de almak dogru degildir.. Hic Mehir almadan ustune drahoma verip evlenen de var.. Fakat Simdiki hanimlarini bazilari sirf taki yapmak icin olanlari internet den kandiriyor. Cocuk da 1 yuva kurmak istegiyle yanlis Hanim'a gönül verebiliyor.. Mumkunse nisanli gencler uzun 1 Nisan doneminde 1 buyugun nezaretinde cokca konusmayi, girusmelidir.
  • 4 Yıl Önce

Abdullah Murat

Meih mehr haktır gelinin hakkıdır Allahın verdiğidir. Abartmamak kaydıyla elbette talep etmeli karşı taraf sormadan vermelidir. Nişanın meşru bir durumu yoktur. Söz kısa tutulmalıdır Nikah esas olandır Tabili islam devletinde islam kanunlarına uygun bir yaşantıda yoksa ateşten korunma sağlamaz hatta tam tes etki yapar.

Yom

Gene halka takmış bu diyanet. Pardon da altın varaklı koltuklar, musluklar, on binlerce lira değerindeki çantalar ne oluyor?
  • 4 Yıl Önce

Abdullah Murat

Olduğun gibi görüneceksin aldatan bizden değildir hadisi vardır hile yalanın dilden öteye gitmiş şeklidir Gösteriş ise çirkin olandır Peygamber sav taşlı yüzüğünü ters çevirirdi denirdi. Gösteriş olmasın diye. Fakat küfür kanunlarına tabi tek eşlilik üzerine yapılan bir sorun olduğunda ve boşanmada küfür yani Allahın hükümleriyle hakimlik yapmayacakları hakem tayin etmek Allahın hükümleri varken bunlara boyun eğmek bunu simgeleyen resmi nikah anlaşmasına imza atmak açık küfre bulaşmak onlara boyun eğmeğin yoksa şirk koşanlardan olursunuz ayeti ışığında şirk suçlaması ile muhatap kalmaktır. Diyanet ise bu büyük zulme sessiz montajlanmış sansürlenmiş bir araç olmuştur. Hak batılın parçası olmaz islam dini kendilerince tanımlayanarın esasen esaretinde ve kontrolünde kendlerince vermiş olduğu özgürlük alanında yaşanamaz islam adaletin hakkın kendidir O batılla yanyana olması hatta altında olması için değil batılı bertaraf etmesi içindir.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23