• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

17 Eylül 1961: Darbeciler Tarafından Eski Başbakan Menderes’in İdam Edilmesi

17 Eylül'de Türkiye'de neler yaşanmıştı? Tarihte bugün hangi gelişmeler oldu? Darbeciler Tarafından Eski Başbakan Menderes’in İdam Edilmesi. Detaylar haberimizde.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

223

menderesi idam eden zihniyeti lanetliyorum..
  • 4 Yıl Önce

Murat ben

Allah gani gani rahmet eylesin. Aynı chp aynı yalan dolan aynı amerika
  • 4 Yıl Önce

Kur'an tilmizi

Ama menderes dini istismar etmiyordu, hırsız değildi. hırdızları kollamıyordu, çocuklarının yurt dışındaki şirketlerine, hesaplarına para transfer etmiyordu. Riyakar değildi, ergenekonu ibra etmiyordu, fetullah'a Türkiyeyi peşkeş çekmiyordu, hele bop eş başkanlığı gibi islam ülkelerini parçalayan bir görevi yoktu. Katil siyonistleri affetmiyordu... vs vs vs. Abbas yolcu hem de biiz önceleri oy veren müslümanlar olarak yolcu edeceğiz Allahın izniyle.
  • 4 Yıl Önce

Hüseyin

Menderes ve arkadaslarina Allah tan rahmet diliyorum. insaallah bu darbeci alcaklarin da sonu geliyor yakin zamanda.
  • 4 Yıl Önce

Ramazan algan

Memleketi için canını veren şehidi suhedaya ve merhum Adnan Menderes ve siyasi arkadaşlarına Allah dan rahmet dilerim.İhtilale sebeb olan dış güçler ve içimizdeki hainlerden başta İnonu ve onun ekibinede Allah'dan lanet diler,cehennemin en derin çukurunda en azabli şekilde yanmasını Allah CC dilerim.
  • 4 Yıl Önce

devrim

DARBE ALÇAKLIK İSYAN LA 2. MAHMUD u ikitidar yapıp devletin her kademesine sızan, ülkeyi sömürge yapan, devletin tüm organlarına mikrop gibi yerleşmiş batı uşakları, ülke ne zaman vatan severlerin idaresine geçse ilerleme kaydetse insanlarımız rahat bir nefes alsa, hemen harekete geçip vatanseverleri asmış kesmişleridir. ülkeyi manda sömürge yapmışlardır. ABDULHAMİD i indirenler MENDERESİ de asanlar aynı batı uşaklarıdır. HALA HER TARAFTA VARLAR. ALLAH CEMİ CÜMLESİNİ TEMZİLEYİP KAHRETSİN ÜLKEMİZİ BUNLARDAN KURTARSIN.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23