• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Asgari ücrette flaş gelişme! O şart getirildi

Asgari ücrete zam sonrasında işverenlere verilecek desteğin koşulları belirlendi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

Bizi böyle ince, ince hesap yapar hale düşürenler utansın!!!!
  • 4 Yıl Önce

VATANSEVER

BU NEYİN KAFASI ? PATRONA DESTEK İŞÇİNİN MAAŞINDAN KESİLEREK KESİNTİSİNTİNİN AKTARILDIĞI İŞSİZLİK FONUNDAN MI KARŞILANACAK YANİ O PARA ASLINDA İŞÇİNİN...YOK ARTIK, BİR YANLIŞ ANLAŞILMA VARDIR O KADAR DA ALÇAKÇA BİR HAMLEYİ HÜKÜMET YAPMAZ. YA HABER YANLIŞ YADA BİZ YANLIŞ ANLIYORUZ MU ?
  • 4 Yıl Önce

Kanuni

Bu ince hesapları yapanlar iyi okuyun . 2017 de yıllık ortalama olarak emekli aylığım ikramiye olmadan net asgari ücretten %3 fazla idi , Temmuz 2022 yani şimdi ise yine yıllık ortalama olarak ikramiye dahil asgari ücretten aylık 843 TL. Yıllık 10120 TL. az. Maddi hata ise düzeltinsin , bilinçli ise eyvallah .Bize ihtiyaç kalmamış demek ki !.......diye düşüneceğim.
  • 4 Yıl Önce

Vatandaş

Arkadaş kamudada, özeldede saçma sapan uygulamalar var, benim ana firmam çok zengin iki kişilik işi taşeronla tek kişiye yıkmış durumda, adamlar karlarında herşeyi çok çok zamladı, işçiye verince sıktıkça sıkıyor, bunlara ne teşvik veriyorsun, bir kere özelde taşeronun kalkmaması zulümdür, insanların emeklerine ortakçı çıkıyor, birde ana firma taşeronla eksik eleman çalıştırıyor, yazıktır günahtır.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23