• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Oyun bağımlılarına flaş uyarı

Davranışsal bağımlılıklar arasında yer alan oyun bağımlılığında bilgisayar ve cep telefonlarının önemli tetikleyiciler olduğunu kaydeden Psikiyatri Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Alptekin Çetin, burada kullanımın sınırlandırılmasının önemine işaret etti.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Misafir

Konuyu CİMERE'e yazdım. Oğlum oyun bağımlısı oldu, sabahlara kadar oyun oynuyor, gece saat onbirden sabah saat sekize kadar evde internet istemiyorum, hiç olmazsa geceleri yatıp uyusun dedim. Aile koruması filtreleriniz hiç bir işe yaramıyor, çocuk filreyi aşıp yine oyun oynuyor dedim ama anlamamazklıktan gelip şöyle cevap verdiler. İnternet İnternet Servis Sağlayıcılar tarafından ücretsiz olarak sunulan Güvenli İnternet Hizmetinin tercih edilmesi durumunda, talebe bağlı olarak online oyunların da filtrelenebileceği ve çocukların ve gençlerin internetin zararlı içeriklerinden korunabileceği değerlendirilmektedir.” Bilgilerinize sunulur. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü Bahsettikleri filtreleri çocuklar aşıyor onlar da bunu biliyor ama kime ne!
  • 4 Yıl Önce

Vatandaş

Milletin çocukları internet ve oyun bağımlısı olmuş mimin umurunda. Herkes kazan-kazan moduna geçmiş, oyun şirketleri kazanıyor, internet servis sağlayıcıları kazanıyor en önemlisi de bu millet neslini kaybediyor, düşmanlarımız kazanıyor. Kimin umurunda! Cimere yazdım Aile ve Sosyal Pol. Bak. na yazdım. Herkes topu birbirine atıyor. sonuç sıfır.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23