• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Peygamber Efendimiz (SAV) üç ayları nasıl geçirirdi?

Yeniakit.com.tr'ye konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Mehmet Kapukaya; Recep, Şaban ve Ramazan aylarının Müslümanlar için önemine dikkat çekerek, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (SAV) üç ayları nasıl geçirdiğini anlattı.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

yaşamak güzel

bakınız şimdilik bir tane dinsiz şerefsiz vatan haini beğenmemiş yorumu bakalım kaç tane olacaklar.artık akit teki haberlere beğenmeme trollüğü yapmaya başladılar sanki biz yiyeceğiz.
  • 4 Yıl Önce

ögrenemiyoruz!.. ANLAYAMIYORUZ!

Cünkü ilmihal kitaplarinda ayetler kronolojik siraya göre, daha dogrusu inis siralarina göre düzenlenmemis!.. Kac defa denenedim olmadi.. karmakarisik.. Bu kadar din alimi var, durmadan hadislerle ugrasacaklarina ayetleri gelis siralarina göre DÜZENLEMELIDIR!
  • 4 Yıl Önce

Papa dont preach

KARIN DOYURMUYOR BUNLAR
  • 4 Yıl Önce

HADSIZE

Ne demek'''' GAVUR LATININ DILI TURKCE''?AKITCILER KENDINIZDEMISINIZ ?GERCI COKTAN KAYBETTINIZ KENDINIZ
  • 4 Yıl Önce

abc

4 ay tail olsun 24 saat ibadet olsun bu nerede var
  • 4 Yıl Önce

Sleeping bull

O zaman uc aylar diye bir kavram yoktu ki  
  • 4 Yıl Önce

usta

bu kadar cehalet de ancak ilimle mümkün olur zaten.. Alemlere Rahmet Aleyhissalatü Vesselam Efendimiz varken, üç aylar mı sorulur?

KURANI ARAPÇAYI ÇOKİYİ BİLMEN LAZIM Kİ KURANI ELİNE ALIP OKUYACASINIZ,,ÇÜNKÜ ARAPÇA DÜNYANIN HİÇ BİR DİLİNE BENZEMEZ NE GAVURUN LATİN DİLİ TÜRKÇE ,, NE İNGİLİZCE VE NEDE BAŞKA DİL,,,(((ÇÜNKÜ ARAPÇADA BİR MISRASINI OKUDUĞUN ZAMAN BU MISRANIN İÇİNDE BİR KELİME 2 VEYA 5 MANA VERİR,ÇÜNKÜ O KELİMENİN ÜZERİNDE VEYA ALTINDA TEHECCÜ ALEMETLER VAR,,HER ALEMET BİR KELİMEYİ BAŞKA MANA VEREBİLİR,,, BUNU YANINDA,,,KURANI OKUMAN İÇİN GRAMERİ BİLMEN GEREK,,,BUNLARI ÇOCUKLARA 4 VEYA 6 YAŞLARDA SUBYAN OKULARINDA ÖĞRETİRLE,,, BEN SUBYAN OKULUNDA OKUDUĞUM İÇİN SÖYLÜYORUM,,, ONUN İÇİN ARAPÇAYI İYİ BİLMEDEN KUEANI EKSİK OKUMUŞ OLURSUNUZ,,,VESSELAM,,,
  • 4 Yıl Önce

Murat

İyi bir düşünceyle mi yazdın anlamadım. ONUN İÇİN ARAPÇAYI İYİ BİLMEDEN KUEANI EKSİK OKUMUŞ OLURSUNUZ,,, ne anlatmaya çalıştın. Bu yazınla fetva verip, şeytanın da vesvese verip Kur'anı Kerim-i okumayın diyorsun. Aşağıdaki hadis'e ne diyeceksin o zaman. “Kur’an’ı gereği gibi güzel okuyan kimse, vahiy getiren şerefli ve itaatkâr meleklerle beraberdir. Kur’an’ı kekeleyerek zorlukla okuyan kimseye de iki kat sevap vardır.” (Buhârî, Tevhîd 52; Müslim, Müsâfirîn 243. Ayrıca bk. Ebû Dâvud, Salât 349; Tirmizî, Fezâilu’l-Kur’ân 13; İbni Mâce, Edeb 52)
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23